Web Developer, Service Desk

Yritys
Generaxion
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
2 000–3 000 € / kk
Viim. hakupvm
5.7.2022

Haemme Service Desk -tiimiimme uutta kollegaa hoitamaan asiakkaidemme verkkopalveluihin sekä yhtiömme omiin tietojärjestelmiin ja laitteisiin liittyviä tehtäviä.

Olemme digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä, ja tuemme asiakasyritystemme strategiaa ja liiketoiminnallisia tavoitteita toteuttamalla muun muassa niitä tukevia verkkopalveluja.

Etsimme Service Deskin tiimiin WordPress-teknologiat ja ohjelmoinnin (PHP) taitavaa asiantuntijaa. Tuleva tiimisi toimii Tampereella, joten toimistomme Onkiniemessä, historiallisessa tehdaskiinteistössä on sinunkin tukikohtasi.

Millainen työ sinua meillä odottaa?

Service Deskissä työsi painottuu asiakkaidemme verkkosivujen tekniseen ylläpitoon, palvelimiin liittyviin tehtäviin sekä ongelmatilanteiden ratkomiseen – ripeästi ja ratkaisukeskeisesti.

Palvelet työssäsi lisäksi yhtiömme sisäisiä asiakkaita tietojärjestelmiin ja työvälineisiin liittyvissä tuen tarpeissa. Osallistut myös sisäiseen kehitystyöhön, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Näillä eväillä menestyt

Voit olla jo kokeneempi tai vielä tuore web-kehittäjä – tärkeintä on kova motivaatiosi ammatilliseen kasvuun. Hallitset WordPressin frontend- ja backend-teknologiat, actionit, filtterit, transientit, cachet sekä lisäosien kehityksen.

Hallitset myös ohjelmointiosaamisen perusteet, etenkin PHP:lla. Sinulle ovat tuttuja myös seuraavat teknologiat: SCSS, JS, HTML5, Gulp ja muut fronttityökalut, Moderni JS (ES6) ja JS-kirjastot (React) sekä Git.

Sinun tulee hallita perusteet myös seuraavista: Linux, SSH, Nginx ja Vagrant. Osaat myös perusteet shell-skriptien tekemisestä.

Osaaminen hajautetuista pilvipalvelualustoista (Google Cloud, AWS), sekä yleisimmistä integraatioista (muun muassa REST, JSON, XML ja SOAP) on työssäsi eduksi. Samoin katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta Windows-työasemien ylläpidosta.

Taito viestiä luontevasti suullisesti ja kirjallisesti on edellytys työssäsi onnistumiseen. Työskentelet ratkaisukeskeisesti osana tiimiä ja kykenet johtamaan omaa työtäsi.

Haluamme, että kehityt ja viihdyt

Olemme innostava ja reilu asiantuntijayhteisö, jossa kaikki saavat olla oma itsensä. Esihenkilöt ja kokeneemmat asiantuntijat tukevat kasvuasi valmennuksellisella otteella.

Palkkasi sijoittuu välille 2300-2700 €/kk, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi riippuen.

Voit suunnitella arkesi joustavan monipaikkatyön ympärille, myös normaaliaikoina. Tarjoamme vuosittain myös mahdollisuuksia yhteisölliseen etätyöhön esimerkiksi Espanjassa tai luonto- ja hiihtokohteissa.

Terveydenhuoltomme on järjestetty reilusti lakisääteistä laajempana kattaen myös muun muassa erikoislääkäreiden vastaanotot. Tarjoamme myös kattavan kokonaisuuden muita työsuhde-etuja (lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- sekä polkupyöräedut).

Osana voimakkaasti kasvavaa pohjoismaista yritystä sinun on mahdollista valita urapolullesi myös kansainvälinen suunta – tällä hetkellä toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa yhteensä yli 10 paikkakunnalla.

Kysy lisää tai jätä hakemus!

Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, jätä meille hakemuksesi pian – toivomme löytävämme uuden kollegan kesä-heinäkuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Software Architect Matti Horila (matti.horila@generaxion.fi). Puhelimitse voit tavoitella klo 10–15 välillä, puh. 044 034 0266.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Generaxion Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti