Web Developer

Yritys
Focus Flow
Paikkakunta
Rovaniemi
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2016

Focus Flow on 2006 perustettu rovaniemeläinen yritys joka tekee markkinointiviestintää, ohjelmointia ja kaikkea siltä väliltä. Asiakaskuntaamme kuuluu PK-yrityksiä Suomessa ja ulkomailla, julkisen sektorin toimijoita sekä kansainvälisiä pörssiyhtiöitä.

Rakastamme suoraa lähestymistapaa, joka säästää rahaa ja aikaa. Olemme rehellisiä, veitsenteräviä ja tehokkaita. Suunnittelemme ja tuotamme valmiin ratkaisun, jonka avulla voit tehdä tulosta.
Asiakkaamme arvostavat toimintavarmuuttamme, joustavuuttamme ja laatuamme. Olemme luova ja toteuttava kumppanisi, johon voit luottaa – tilanteessa kuin tilanteessa.

Web developer

Etsimme web developeria rakentamaan laajoja ja kehittyviä verkkopalveluita ja –kauppoja. Pääset osaksi pientä ja kokenutta devaus-tiimiämme ja tekemään yhteistyötä Rovaniemellä ja Helsingissä toimivien suunnittelutiimiemme kanssa. Tutustu tuleviin työkavereihisi täällä https://www.focus.fi/esittely/.

Kokeneena tekijänä tiedät, että työ on pääasiassa puurtamista, jatkuvaa ongelmien ratkaisemista ja aikataulujen kanssa taistelemista. Meillä pääset kuitenkin tekemään työtä useiden erilaisten verkkopalveluiden, asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa. Pienenä ja ketteränä organisaationa pystymme joustamaan monissa työn tekemiseen liittyvissä asioissa ja luomaan juuri sinulle sopivat työskentelyolosuhteet. Päätyötäsi on devaus, jossa odotamme sinun olevan todella kova tekijä, mutta halutessasi pääset käyttämään osaamistasi laajemminkin.

Hakukriteerit:
• Pääasiallisina työkalunasi ovat olleet PHP-pohjaiset open source –alustat
• Vähintään 2 vuoden kokemus verkkosivustojen ja –kauppojen ohjelmoinnista
• Takana vähintään kaksi Magento-verkkokauppaprojektia
• Maineesi koostuu periksiantamattomuudesta, tarkkuudesta sekä paineensietokyvystä

Lisäksi arvostamme:
• Kokemusta sekä front- että backendistä sekä palvelinten optimoinnista
• Kokemusta mobiiliapplikaatioista ja ketteristä työmenetelmistä

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
• Kokeneen ja työstään innostuneen työyhteisön
• Joustavan ja vakaan työnantajan

Lähetä hakemuksesi joko linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tessi.reispakka@sihti.fi. Lisätietoja antaa Sihti IT:n konsultti Tessi Reispakka, tessi.reispakka@sihti.fi tai 050 444 4481

Lisätietoa

Jätä kommentti