Web Developer

Yritys
Academic Work
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.1.2015

Academic Work etsii kokoaikaista Web Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessin hoitaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

Työnkuva

Työnäsi on ohjelmointi! Tässä tehtävässä tehtäväsi on verkkopalveluiden tuotekehitys asiakkaan kanssa yhteistyössä ja heidän toiveitaan toteuttaen. Työssäsi saatat kehittää esimerkiksi digilehden julkaisuprosessia sekä sen viemistä eri kanaviin oikeassa muodossa, tai vaikka prosessien läpivientiä tuotejärjestelmissä. Työtä tehdään projektiluontoisesti, minkä takia se on myös hyvin monipuolista.

Työtehtäviisi kuuluu:
Ohjelmointi projekteihin
Verkkoviestinnän tuotekehityksessä mukana oleminen ohjelmistokehityksen näkökulmasta
Yhteistyö asiakkaan kanssa tuotekehitysprosessin toteutuksessa

Oletko kiinnostunut tekemään isoja juttuja isojen asiakkuuksien kanssa itsenäisesti mediamaailman näköalapaikalla? Tässä yrityksessä pääset tekemään töitä joustavasti mukavassa työyhteisössä!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta HTML, CSS ja JavaScript ohjelmointikielistä esimerkiksi harrastuneisuuden tai työn puolesta. PHP:stä hakijalla tulisi olla hieman ymmärrystä/ käyttökokemusta, tai ennen kaikkea kiinnostusta oppia sen käyttöä työn mukana.

HTML ja CSS ovat aluksi pääasiallisia työvälineitäsi, mutta JavaScript sekä PHP osaaminen katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme visuaalista silmää ja katsommekin kokemusta käyttöliittymien, nettisivujen, digilehtien teosta eduksi. Taide- tai webdesign myös tausta olisi erinomainen extra!

Etsimällämme henkilöllä on:
Osaaminen mainituista ohjelmointikielistä
Työkokemusta/ harrastuneisuutta tai projekteja ohjelmoinnista
Analyyttinen asenne sekä tekemisen meininki

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista seuraavista:
Indesign
Photoshop
WordPress

Asiakasyrityksemme etsii työyhteisöönsä sopivaa persoonaa ylitse muiden; he ovat rentoja, mutta analyyttisiä, asiakaspalveluhenkisiä, mutta yksilöitä. He ovat sitoutuneita työhön sekä työskentelevät itsenäisesti tiimin sisällä.

Henkilö, jolla on oppimisvalmius, uteliaisuutta sekä paineensietokykyä sopisi porukkaan! Rehellisellä ja systemaattisella asenteella pääsee pitkälle. Olethan oma itsesi!

Aloitus: tammikuussa

Työmäärä: kokoaika

Kesto: rekrytointi

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.12.2014

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Aste on innovatiivisen mediaviestinnän rakentaja, joka tarjoaa digi- ja printtiviestinnän sekä markkinoinnin kokonaisratkaisuja erilaisille organisaatioille, kustantajille ja brändeille. Osaamisemme avulla viestintätoimenpiteet, materiaalien tuotanto ja parhaat tekniset alustat saadaan yhdistettyä tehokkaiksi ja kustannuksiltaan järkeviksi palveluiksi. Lisäksi Asteen edistyksellisen toimintamallin keskiössä on kokeneiden tuotevastaavien joukko, joka hankkii jatkuvasti asiakkaidemme hyödyksi uusia ideoita ja tietotaitoa. Tällä hetkellä Asteen 70 sitoutunutta ammattilaista auttavat yli 200 brändiä ja yritystä käsittelemään ja jakamaan sisältöä oikealla tavalla oikeassa paikassa: kirjoissa, lehdissä, verkossa, esitteissä, somessa, tableteissa, puhelimissa – siellä, missä kukin kohderyhmä viestit parhaiten vastaanottaa.

Lisätietoa

Jätä kommentti