Web Developer

Yritys
Vitec Avoine
Paikkakunta
Etätyö (toimistot Pasilassa ja Tampereella)
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2022

Tässä on tiivistetty ilmoitusteksti. Koko ilmoitus löytyy täältä.

Haemme uutta Web Developer -osaajaa Vitec Avoinen tiimiin, jossa rakennamme maailman parhaita verkkopalveluita kotimaisille valtakunnallisille järjestöille. Sinusta tulee kehittäjä osaavaan tiimiin, jossa devaajien ja designerin lisäksi operoi myös myyjä ja projektipäällikkö.

Vitec Avoinen verkkopalvelut

Rakentamamme verkkopalvelut ovat saavutettavia, näyttäviä ja nopeita. Kehitämme jatkuvasti omaa tekemistämme, jotta voimme varmistua siitä, että tuottamiemme palveluiden laatu on sitä mitä väitämme. Muutamia esimerkkejä toteuttamistamme verkkopalveluista ovat 4h.fi, lions.fi, sulkapallo.fi, cetus.fi sekä basket.fi. Voit tutustua toimintaamme ja tuottamiimme palveluihin tarkemmin osoitteessa https://verkkopalvelut.avoine.fi/tutustu/.

Arvostamme itsenäistä tekemistä, mutta varmistamme, että jokaisessa projektissa ja työtehtävässä saat tukea kollegoilta. Meillä saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan toimintatapoihin ja osallistumaan aktiivisesti päätöksentekoon. Projektimme ovat tyypillisesti muutaman kuukauden pituisia, joten jo ensimmäisen vuoden aikana pääset perehtymään usean asiakkaan toimintaan ja auttamaan heitä nostamaan verkkopalvelunsa uudelle tasolle. Ylläpidämme yli sadan asiakkaamme verkkopalveluita, joten osana tiimiämme pääset myös osallistumaan asiakastukeen ja valmiiden palvelujen jatkokehitykseen.

Web Developerin työtehtävät

Suuri osa toteuttamistamme tuotannossa olevista verkkopalveluista on rakennettu ProcessWire-alustalle, mutta WordPress-tuotanto on meillä vahvassa nosteessa. Keskitymme laajoihin ja usein varsin vaativiinkin verkkopalveluihin ja työtapamme ovat sen mukaisia:
– WordPress-sivustomme rakennetaan Bedrockin ja Sage-pohjateeman päälle toteuttamamme kehittyvän aloitusteeman päälle.
– Päivittäinen kehitystyö luonnistuu Docker-pohjaisen lokaalikehitysalustan tai virtuaalikoneen avulla.
– Valmiita lisäosia ja muita riippuvuuksia hyödynnämme harkiten.
– Hyödynnämme osana laadunvarmistusta testauslistoja ja koodin katselmointia.

Todennäköisesti juuri sinä olet etsimämme henkilö, mutta alla vielä pieni toivelista tiimiltämme:
– sinulla on jo työkokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä
– suhtaudut intohimoisesti ja tykkäät ihan oikeasti verkkopalveluiden rakentamisesta
– HTML, CSS ja JavaScript ovat sinulle tuttuja
– hallitset WordPressin ja haluat laajentaa osaamistasi myös muihin järjestelmiin
– sinulla on kokemusta mobiiliystävällisten verkkopalveluiden suunnittelusta
– olet kiinnostunut käytettävyydestä, ja verkkopalveluiden saavutettavuus on sinulle myös ainakin jossain määrin tuttua
– nautit projekteista ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa
haluat kehittyä työssäsi

Emme vaadi, mutta olisi aika huikeaa, jos lisäksi:
– Vue.js on sinulle tuttu
– tunnet ProcessWiren tai Laravelin
– osaat suunnitella selkeitä ja näyttäviä leiskoja

Mitä tarjoamme

Meillä etätyöt ovat olleet arkea jo kauan ennen koronaa. Suurin osa meistä työskentelee osan viikosta kotona ja osan toimistolta, mutta myös täysin etätöihin keskittyminenkin onnistuu. Voit asua missä vain Suomessa, kunhan olet valmis ajoittain matkustamaan joko Tampereen tai Pasilan toimistollemme tapaamaan muuta tiimiä ja asiakkaitamme.

Meille jokaisen työntekijän hyvinvointi ja työssä viihtyminen on aidosti tärkeä asia. Tämän vuoksi meillä on käytössä malli, jossa kaikki työntekijät saavat käyttää palkallista työaikaa omiin osaamista kehittäviin projekteihin 10 päivää vuodessa. Lisäksi tarjoamme huippuluokan sairaskuluvakuutuksen ilman omavastuuta, hienoja virkistysreissuja (viime vuosina olemme piipahtaneet mm. Espanjassa, Levillä ja Forssassa) ja tarjoamme vakaan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut. Palkka tehtävässäsi on 3500 – 4500 euroa, mutta kokeneiden henkilöiden kohdalla olemme valmiita neuvottelemaan. Löydät joukostamme kaikenkarvaisia työkavereita, jotka eivät malta odottaa tapaamistasi.

Liity Vitec Avoinen tiimiin!

Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Barona IT:n kanssa, ja kysymyksiisi vastaa Katri Ylönen (katri.ylonen@barona.fi, 050 5725 326). Työsuhde solmitaan suoraan Vitec Avoine Oy:n kanssa. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2022. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoa

Jätä kommentti