Web Developer

Yritys
Luova Työmaa Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.5.2022

Etsimme webbikehittäjää WordPress-hömmiin Ouluun tai Helsinkiin.

Teemme töitä muun muassa näiden palikoiden kanssa: Advanced Custom Fields, PHP, Timber, Twig, Tailwind, HTML, CSS/SASS, JavaScript, Alpine.js, Webpack, Laravel Mix, git, Nginx ja luonnollisesti MySQL/MariaDB.

Vuen tai Reactin osaamisesta saat plussaa, mutta ilmankin selviää vielä toistaiseksi. Tärkeintä on, että olet utelias, valmis oppimaan ja vastuullinen tekijä ja viestijä. Saavutettavuuden ja tietosuojan perusymmärrys on oleellinen lisä.

Kehittäjäpiirimme on pieni, joten se on myös ketterä ja sinunkin näköisesi – pääset halutessasi kehittämään kehitystäkin. Vaikka paljon on valmista hyödynnettävää, sinä teet lopulliset valinnat kunkin projektin tarpeiden mukaan.

Sinulle on tarvetta uusissa projekteissa ja uskollisissa asiakkuuksissa, joita on moneen lähtöön: kaupunkeja, talovalmistajia, oppilaitoksia, arkkitehtitoimistoja, rakennusalaa ja alkoholibrändejä. Hommissa riittää vaihtelua, ja olet niissä mukana jo suunnitteluvaiheessa.

Meitä on kolmisenkymmentä eri alojen osaajaa, jotka tykkäämme töistämme ja välitämme toisistamme ja asiakkaistamme. Luovalla Työmaalla tehdäänkin koodin lisäksi brändistrategioita, pakkaussuunnittelua, mainontaa, videoita, valokuvausta, analytiikkaa ja viestintää. Mukaan mahtuu monenlaisesta kiinnostunutta.

Liity lämminhenkiseen joukkoomme! Laita viesti CV:si kera osoitteeseen juha@tyomaa.com viimeistään 25.5.2022. Rustaa otsikoksi “Siistit sisätyöt kiinnostavat: [SUKUNIMI ETUNIMI]”.

Kiitos.

Lisätietoa

Jätä kommentti