Web Developer

Yritys
Academic Work
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
27.6.2013

Academic Work etsii asiakkaalleen Web Developeria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Asiakasyrityksemme Folksam Vahinkovakuutus Oy tarjoaa kattavan vakuutusturvan sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak – konsernia. Yrityksellä on noin 190 työntekijää neljällätoista paikkakunnalla Suomessa, ja Helsingin toimitilat sijaitsevat Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävä

Web Developerin tehtävässä vastuullasi on yrityksen web-ympäristön ylläpito ja kehitys sisältäen kuluttaja- ja yritysasiakkaille suunnatun sivuston, Intranetin ja Extranetin. Teet tiiviisti yhteistyötä liiketoimintapuolen sekä mainostoimiston kanssa, ja osallistut suunnittelupalavereihin.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja tehtävässä pääsee aloittamaan heti.

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus alasta kiinnostuneelle henkilölle päästä työskentelemään erittäin mukavaan ja tunnettuun yritykseen mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän pariin!

Etsimme

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Lisäksi tehtävään sopiva koulutustausta katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta sujuvaa kielitaitoa suomen ja ruotsin kielen osalta, sekä osaamista PHP-ohjelmoinnista. Drupal-osaaminen tai vastaava sekä Linux-osaaminen katsotaan erittäin suureksi eduksi.

Hae tätä tehtävää, jos

– Sinulla on jo aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
– Hallitset sujuvasti suomen ja ruotsin kielen
– Hallitset PHP-ohjelmoinnin ja sinulla on mielellään myös Drupal- ja Linux-osaamista

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävään saman tien, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki, Ruoholahti
Palkka: Sopimuksen mukaan
Viite: AH978039
Julkaisupäivämäärä: 27.5.2013
Yhteyshenkilö: Annina Huotarinen, annina.huotarinen@academicwork.fi

http://www.academicwork.fi/tyopaikkailmoitus/web-developer/helsinki/14924447

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti