Web Developer

Yritys
Fraktio
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2019

Etsimme helvetin hyviä työkavereita!

Siinähän ei ole mitään uutta, mutta kuulostaapahan raflaavalta. Totuus kuitenkin on, että kuten muutkin konsulttitalot, mekin tarvitsemme “resurssipinoomme” uusia käsipareja. Tulehan siis meille töihin ja osaksi meidän ainutlaatuista joukkoa.

Luvassa on nykyaikaisilla teknologioilla kehittämistä ja haastavissa asiakasprojekteissa luovimista. Odotamme sinulta kiintymystä ohjelmointiin ja moderniin webbidevaukseen sekä jo ennestään jos jonkinmoisia teknologiataitoja.

Tarjoamme noin 30-henkisen yhteisömme täyden tuen ja ymmärryksen, kun saavut meille tunkkaamaan. Fraktiolla tarjoamme täysin normaalin rahakompensaation muine etuineen. Työyhteisönä olemme villi ja varaukseton, täysin konstailematon rautaisten ammattilaisten joukko; huumorin ymmärtäminen on sinulta toivottavaa. Olemme matalaa hierarkiaa rummuttava työpaikka, jossa vannomme itseohjautuvuuden ja esimiehettömyyden nimeen.

Jos epäröit, voit tulla tutustumaan meihin livenä ilman haastattelua esimerkiksi perjantaipresiksiimme. Ne ovat varsin matalan kynnyksen tapahtumia, emmekä me kyttää sinua siellä sen suuremmin (ellet halua). Oivallinen tilaisuus siis vakoilla meitä ja meidän elinympäristöämme. Pääset myös kärpäsenä kattoon, jos katsot tuoreen dokumenttisarjamme: Losojen Maailma. Linkki löytyypi alta.

Hae jo!

Terveisin,
Fraktion rekrytointikonklaavi

Luentomateriaalit:
* https://fraktio.fi/etsimme-koodaajia/
* https://fraktio.fi/blogi/nain-paaset-fraktiolle-toihin/
* https://fraktio.fi/perjantaipresikset/

Losojen maailma:
* https://www.youtube.com/watch?v=-cT2UITwEMY&list=PL_L2UsBMka0_SMlSOBwWLehNt9lUfgz32

Lisätietoa

Jätä kommentti