Web Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Valoo

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 8.1.2023 Haku on päättynyt

Graafikon / Web Designerin roolissa vastaat markkinointi- ja myyntimateriaaliemme visualisoinnista. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä, vastuualueenasi kampanjamateriaaliemme visuaalinen suunnittelu ja rakentaminen niin verkkoon kuin painotuotteisiin. Brändi-ilmeemme muovautuu käsissäsi printeistä digiin ja mahdollisesti myös videoihin ja animointeihin.

Roolissa suunnittelet ja tuotat ketterästi materiaalia monikanavaisesti, mutta pääpaino on digissä. Ymmärrät sosiaalisen median hyödyntämisen liiketoiminnassa. Et turhaudu tuottaessasi perinteistä materiaalia, mutta haluat kokeilla rohkeasti uutta. Osaat jo tai haluat laajentaa osaamista myös videoeditoinnin osa-alueilla.

Tarjoamme roolin, joka antaa upean mahdollisuuden kehittää itseäsi alan ammattilaisena. Pääset mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia toimenpiteitä yhdessä timanttisen markkinointitiimimme ja muiden kollegoiden kanssa. Tuotat ketterästi materiaalia erilaisiin käyttötarpeisiin sekä pääset jakamaan osaamistasi myös vastuualueesi asiantuntijana kollegoillesi. Arvostamme intoa kehittää sekä itseäsi että yhteisiä toimintatapojamme. Valokuituliiketoiminta saa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle rakentamaan tulevaisuutta.

Toivomme, että ymmärrät aikaisemman kokemuksesi perusteella markkinoinnin kehittämisen tarpeet ja pyrit saavuttamaan tavoitteet toteuttaen samalla erinomaista asiakaskokemusta. Olet systemaattinen tavassasi työskennellä ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Viestit ja teet yhteistyötä tehokkaasti sidosryhmien kanssa, pitäen heidät ajan tasalla prosesseista ja vaiheista. Olet joustava myös muuttuvassa ympäristössä. Olet idearikas ja luova sekä kokenut erilaisten kuvankäsittely-, taitto- ja piirto-ohjelmien käytössä. Tunnet keskeisimmät myynnin ja markkinoinnin työkalut, O365-sovellukset sekä kommunikoit sujuvasti. Englannin kielen taidosta on etua. Hienoa, jos olet myös kiinnostunut kuvaamisesta.

Valoo Täyskuidulla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Turvallinen työympäristö on meille kaikille yhteinen asia, ja siksi Valoo Täyskuidulla saat aina olla oma itsesi ja tulla kuulluksi. Emme ole ainoastaan kukin omien alojemme ammattilaisia, vaan myös aina tukenasi ja valmiina auttamaan sinua menestymään. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan haarukassa 3000-3600 euroa. Tehtävän lopullinen palkka tarkentuu kokemuksen, osaamisen ja roolin vastuiden mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista mahdollisuudella työskennellä myös etänä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta hae paikkaa ihan viimeistään 8.1.2023 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun