Web-analyytikko

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Liana Technologies

Paikkakunta: Oulu, Helsinki tai etä

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 14.12.2023 Haku on päättynyt

Liity Lianan digimarkkinoinnin asiantuntijatiimiin vastaamaan kasvavaan web-analytiikan kysyntään. Etsimme asiantuntijaa, joka navigoi sujuvasti dynaamisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä ja on omimmillaan datan parissa analysoiden dataa tukemaan asiakkaan toimintaa ja päätöksiä.

Tehtävässäsi:

– Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa web-analytiikkaprojekteissa ja jatkuvissa asiakkuuksissa mm. analytiikan mittaussuunnitelmien, seurantojen, koulutusten ja datan visualisoinnin ja raporttien parissa.
– Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit työskennellä myös hakukoneoptimoinnin, maksetun mainonnan ja/tai markkinoinnin automaatiotehtävien parissa.
– Ohjaat ja tuet asiakkaita päätöksenteossa datan pohjalta.
– Toimit yhteistyössä asiakkuuspäälliköiden ja huipputiimin kanssa. Tiimikaverisi ovat Oulussa, Helsingissä ja Turussa.

Odotamme sinulta:

– Vähintään 1-2 vuoden kokemus web-analytiikasta.
– Työkalujen kuten Google Analytics 4, Google Tag Manager, Looker Studio ja Search Console hallintaa.
– Kykyä suunnitella ja analysoida dataa asiakkaan digimarkkinoinnin tueksi.
– Oman työn organisointikykyä ja tehokkuutta työssäsi
– Halua työskennellä asiakasrajapinnassa ja ymmärrystä, että asiakas on kaiken keskiössä.
– Olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa viedä asioita eteenpäin
– Erinomaisia tiimityö- ja asiakasviestintätaitoja.
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsotaan:

– Muiden analytiikkatyökalujen tuntemus kuten Matomo ja Piwik
– Verkkosivuston perustason koodin ymmärtäminen ja hyödyntäminen (HTML, CSS, JavaScript)
– Teknisen SEO:n perusteiden ymmärtäminen
– CRO-osaaminen (A/B-testaus ja optimointi) ja suoritetut digimarkkinoinnin sertifikaatit.
– Kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä
– Aiempi kokemus evästeiden hallinnan kanssa

Tarjoamme:

– Kannustavan ja avoimen monikulttuurisen työyhteisön, joka on jo valmis toivottamaan sinut tervetulleeksi osaksi kansainvälistä Liana-perhettämme! Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet!
– Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja kehittyä yrityksen sisällä.
– Modernit työvälineet, puhelin-, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan vakuutusturvan työhön sekä vapaa-ajalle, internet-yhteyden kotiisi sekä hyvät kasvumahdollisuudet organisaation ja Ilkka-konsernin sisällä
– Pääset myös itse vaikuttamaan omien töiden suunnitteluun, aikatauluihin ja kehitykseen. Otat proaktiivisesti vastuuta asiakkuuksista ja kehität myös osaamistasi sekä toimenkuvaasi.
– Lianalla voit työskennellä joustavasti etänä, mutta toivomme näkevämme sinua myös toimistoillamme Oulussa, Helsingissä tai Turussa riippuen asuinpaikastasi.

Palkkaus:

Palkkaus 3200€-3800€/kk, lopullinen palkka määräytyy osaamisesi ja sovittujen vastuiden pohjalta.

Hakuprosessi:

Kolmivaiheinen rekrytointiprosessi, jossa keskustelet ensin tiimin esihenkilöiden kanssa (Tähän vaiheeseen sisältyy tehtävä), seuraavassa vaiheessa yksikön vetäjän kanssa ja lopuksi tapaat tulevan tiimisi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.12.2023 mennessä. Kannattaa toimia pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kangas, kaupallinen johtaja, Liana Services. Puh: +358 40 166 3966, sähköposti: pia@lianatech.com.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun