Web Analyst

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Telia

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi, Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 31.3.2023 Haku on päättynyt

Yrityspuolen web-analyytikko tulee osaksi online-analytiikkatiimiä, jonka erilaiset osaajat vastaavat Telian web-analytiikasta, teknisestä hakukoneoptimoinnista, konversio-optimoinnista ja personoinnista – online-myynnin ja asiakaskokemuksen osalta erittäin tärkeistä kokonaisuuksista. Yrityspuolen web-analyytikko on lisäksi läheinen työtoveri yrityspuolen markkinoinnin, online-myynnin sekä kehityksen tiimeille. Yhteistyö näiden eri tiimien välillä on tiivistä, ja roolissa on tilaisuus oppia kattavasti B2B-liiketoiminnan eri osa-alueista digimaailmassa.

Web-analyytikon tehtävässä tarjoamme sinulle vastuullisen ja erittäin mielenkiintoisen roolin online-datan hyödyntämisen keskiössä. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan sekä yrityspuolen online-liiketoiminnan päätöksiin, asiakaskokemuksen parantamiseen että mittauksen kehittämiseen.

Pääosan työpäivistäsi tulee täyttämään online-dataan pohjautuvat analyysit, raporttien automatisoinnit sekä sparraus eri sidosryhmien kanssa, eli datan jalostaminen liiketoiminnallisten päätösten tueksi. Myös web-analytiikan kehittäminen on tiimimme vastuulla, ja pääset osallistumaan mm. GA4:n sekä BigQuery laajempaan käyttöönottoon sekä huolehtimaan datan oikeellisuudesta ja mittareiden luotettavuudesta. Olemme yhteisellä oppiamatkalla GA4:n kanssa, eikä aiempaa kokemusta tästä edellytetä, vaan ainoastaan avointa mieltä oppimiselle.

Oletko etsimämme?

Tehtävässä on vahvoilla henkilö, jolla on

– vankkaa osaamista ja jo muutaman vuoden käytännön kokemus web-analytiikasta
– osaamista datan analysoinnista ja dataan pohjautuvien hypoteesien sekä toimenpide-ehdotusten tekemisestä
– ymmärrystä ja käyttötaitoja web-analytiikan työkaluista kuten Google Analytics, Google Tag Manager, BigQuery, Google Data Studio (nyk. Looker Studio) tai vastaavista muista työkaluista
– itseohjautuvuutta sekä halua ja uskallusta ottaa vastuuta ja omistajuutta asioista
– ymmärrystä verkkoliiketoiminnasta sekä digitaalisesta markkinoinnista
– intohimoa digitaalista analytiikkaa, verkkoliiketoimintaa sekä uuden oppimista kohtaan

Lisäksi tehtävässä on eduksi

– perustason ymmärrys HTML, CSS ja Javascript -kielistä
– SQL-kokemus
– tarkkuus yksityiskohtien kanssa
– tiimityöskentelytaidot monen eri sidosryhmän kanssa toimimiseen
– hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kasvattamiseen sekä uusien taitojen oppimiseen joustavassa ja rennossa työilmapiirissä. Olemme hiljattain esimerkiksi oppimismielessä testailleet BigQueryn tarjoamia forecast-malleja. Päivittäisessä työssäsi sinulla on useamman muun webanalyytikon tuki ja mahdollisuus sparrailla yhdessä. Vaihdamme myös kuukausittain ajatuksia Telian Ruotsin web-analyytikoiden kanssa omassa foorumissamme. Sinulla on mahdollisuus syventyä yrityspuolen online dataan perusteellisesti ja muokata työpäivistä oman näköisiäsi. Yrityksemme on web-analytiikkamatkalla jo pitkällä ja meillä web-analytiikkaa arvostetaan ja sille on kysyntää.

Meillä on modernit toimitilat Helsingin Triplassa sekä hybridimallin mukaiset loistavat mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn. Tarjoamme yhteisöllisen työkulttuurin ja kattavat henkilöstöedut kuten puhelin-, työmatka- ja hyvinvointiedun .

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaa, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 31.3.2023 mennessä.

Lisätietoja tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Senior Web Analyst, Anni Takanen, puhelimitse +358 50 359 4829 (soittoajat ti 14.3. klo 11:00-12:00 ja ti 21.3. klo 11:00-12:00) tai lähetä viesti LinkedInissä tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@teliacompany.com.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun