Visuaalinen suunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Paper Planes Oy

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 3.4.2022 Haku on päättynyt

Etsimme joukkoomme kokenutta visuaalista suunnittelijaa – mutta sinusta lisää alempana. Aloitetaan siitä, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Miksi Paper Planes on fantastinen työpaikka?

Uskomme vilpittömästi, että ihmiset saavat parhaat mahdolliset tulokset aikaan, kun heillä on kivaa töissä. Niinpä olemme pyrkineet luomaan työympäristön, jossa

oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita
tuetaan työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä
annetaan ihmisille vapaus työskennellä heille sopivilla tavoilla
innostutaan uusista ideoista ja investoidaan niiden jatkokehitykseen
työskentelee toistensa seurasta nauttivia ihmisiä.
Meitä on Kalasatamassa sijaitsevalla toimistollamme (ja etänä) jo yli 25 ammattilaista. Kasvavassa yrityksessämme jokaisella on mahdollisuus oppia uutta ja edetä tavoitteidensa mukaan.

Visuaalisten suunnittelijoidemme tyypillinen työviikko voi sisältää esimerkiksi responsiivisten verkkosivujen suunnittelua, yhdessä ideointia, presentaatioiden viimeistelyä näyttäviksi, infografiikan kuvittamista tai printtimateriaalien taittoa. Asiakkaamme ovat mukavia ja projektit mielenkiintoisia.

Millaisen visuaalisen suunnittelijan haluamme löytää?

Uutena työkaverinamme pärjäät varmasti erinomaisesti, jos kysyt hyviä kysymyksiä ja kuuntelet oikeassa paikassa. Meidän arjessamme suunnittelu on luovuutta, asiakaspalvelua, tiimityötä ja ongelmanratkaisua – kaikkea sopivassa suhteessa.

Suunnittelijana sinä olet jo kokenut, haluat tehdä asiat hyvin ja pidät uusienkin asioiden oppimista tärkeänä. Aivan mahtavaa olisi, jos sinulla olisi kokemusta brändi-ilmeiden suunnittelusta ja kiinnostusta osallistua brändisuunnitteluun.

Työkalupakkiisi kuuluvat:

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Figma
Invision
Microsoft Office
Plussaa tuovat:

Adobe After Effects
Adobe Premier Pro

Paper Planes

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä Villeltä (+358 50 348 9297).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä indikaatio kiinnostuksestasi (esim. linkki LinkedIn-profiilin ja/tai portfolioon) 3.4.2022 mennessä Ville Pelttarille sähköpostitse osoitteeseen ville.pelttari@paperplanes.fi.

Hakemus kannattaa laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun