Visuaalinen suunnittelija

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
3.4.2022

Etsimme joukkoomme kokenutta visuaalista suunnittelijaa – mutta sinusta lisää alempana. Aloitetaan siitä, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Miksi Paper Planes on fantastinen työpaikka?

Uskomme vilpittömästi, että ihmiset saavat parhaat mahdolliset tulokset aikaan, kun heillä on kivaa töissä. Niinpä olemme pyrkineet luomaan työympäristön, jossa

oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita
tuetaan työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä
annetaan ihmisille vapaus työskennellä heille sopivilla tavoilla
innostutaan uusista ideoista ja investoidaan niiden jatkokehitykseen
työskentelee toistensa seurasta nauttivia ihmisiä.
Meitä on Kalasatamassa sijaitsevalla toimistollamme (ja etänä) jo yli 25 ammattilaista. Kasvavassa yrityksessämme jokaisella on mahdollisuus oppia uutta ja edetä tavoitteidensa mukaan.

Visuaalisten suunnittelijoidemme tyypillinen työviikko voi sisältää esimerkiksi responsiivisten verkkosivujen suunnittelua, yhdessä ideointia, presentaatioiden viimeistelyä näyttäviksi, infografiikan kuvittamista tai printtimateriaalien taittoa. Asiakkaamme ovat mukavia ja projektit mielenkiintoisia.

Millaisen visuaalisen suunnittelijan haluamme löytää?

Uutena työkaverinamme pärjäät varmasti erinomaisesti, jos kysyt hyviä kysymyksiä ja kuuntelet oikeassa paikassa. Meidän arjessamme suunnittelu on luovuutta, asiakaspalvelua, tiimityötä ja ongelmanratkaisua – kaikkea sopivassa suhteessa.

Suunnittelijana sinä olet jo kokenut, haluat tehdä asiat hyvin ja pidät uusienkin asioiden oppimista tärkeänä. Aivan mahtavaa olisi, jos sinulla olisi kokemusta brändi-ilmeiden suunnittelusta ja kiinnostusta osallistua brändisuunnitteluun.

Työkalupakkiisi kuuluvat:

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Figma
Invision
Microsoft Office
Plussaa tuovat:

Adobe After Effects
Adobe Premier Pro

Paper Planes

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä Villeltä (+358 50 348 9297).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä indikaatio kiinnostuksestasi (esim. linkki LinkedIn-profiilin ja/tai portfolioon) 3.4.2022 mennessä Ville Pelttarille sähköpostitse osoitteeseen ville.pelttari@paperplanes.fi.

Hakemus kannattaa laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Paper Planes Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti