Visuaalinen suunnittelija (graafinen suunnittelija, web-graafikko)

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu projektiliiketoiminnan tuottamien verkkopalveluiden visuaalisten ilmeiden ja käytettävyyden suunnittelu.

Vastaat Crasmanin tuottamien verkkopalveluiden visuaalisten ilmeiden ja käyttöliittymien suunnittelusta. Luot käytettäviä ja visuaalisesti miellyttäviä ulkoasuja annettujen määrittelyiden lähtökohdista. Aikataulutat visuaalisen suunnittelun mukaan toimitusprojekteihin yhdessä asiakkuuspäälliköiden kanssa sekä kehität visuaalisen suunnittelun työskentelytapoja.

Sijoitut Crasmanin Ideat ja Konseptit -tiimiin ja raportoit työstäsi suunnittelujohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on hyvä tuntemus graafisesta ja käyttöliittymäsuunnittelusta sekä työkokemusta visuaalisesta suunnittelusta. Photoshop on tärkein työvälineesi. Pystyt myös suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymistäsi toimivia prototyyppejä XHTML-, CSS- ja JavaScript-tekniikoita käyttäen.

Sinulla on medianomin (tai vastaava luovan alan) ammatillinen tutkinto tai korkeakouluopintoja muotoiluun, käyttöliittymäsuunnitteluun tai kognitiotieteisiin liittyen. Yli vuoden ammatillinen kokemus AD:n, visuaalisen suunnittelijan tai käyttöliittymäsuunnittelijan työstä on etu.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Luet ja kirjoitat sujuvasti sekä puhut välttävästi englantia.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Henry Liukko-Sipi, puh. 044 5352121, henry@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen henry@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti