Viestintäasiantuntija, verkkoviestintä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Helsingin kaupungin viestintä

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 23.2.2024 Haku on päättynyt

Oletko kokenut, aikaansaava ja motivoitunut verkkoviestinnän tekijä? Tule tekemään asiakaskeskeistä, saavutettavaa ja vaikuttavaa viestintää sosiaali- ja terveyspalvelujen hel.fi-sivustolle määräaikaiseen sijaisuuteen ajalla 5.4. – 31.12.2024. Samalla olet mukana tukemassa helsinkiläisten hyvinvointia.

Toimit oman vastuualueesi verkkosivuston tuoteomistajana: vastaat sivuston suunnittelusta, sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Teet yhteistyötä yksikkömme muiden viestijöiden, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa, tarvittaessa myös ohjelmisto- ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden sekä palvelumuotoilijoiden kanssa. Opastat palvelujen aukiolotietojen ja tapahtumien päivittäjiä. Vastuualueesi painottuu aluksi senioripalveluihin. Toimit myös aineistopankkimme pääkäyttäjänä.

Saatat olla etsimämme viestintäasiantuntija, jos

– sinulla on kokemusta verkkosivuston tuoteomistajana toimimisesta ja verkkosivuston sisältöjen asiakaslähtöisestä kehittämisestä
– hallitset digitaaliset julkaisualustat, esimerkiksi Drupal, WordPress; myös TPR-perheen tuntemus on eduksi
– osaat hyödyntää verkkoanalytiikkaa, hakukoneoptimointia ja palvelumuotoilun menetelmiä verkkosivujen kehittämisessä ja seurannassa
– tunnet digipalvelulain saavutettavuusvaatimukset ja osaat noudattaa niitä työssäsi
– osaat kirjoittaa selkeästi ja asiakaslähtöisesti, editoida tekstejä ja tuottaa myös visuaalista sisältöä verkkoon
– sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
– olet tottunut työskentelemään nopearytmisessä työssä
– olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan asioista.

Meillä palvelu- ja henkilöstöviestinnän yksikössä työskentelee yhteensä viisitoista viestinnän ammattilaista. Vastaamme sosiaali- ja terveyspalvelujen viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Perehdytysvaiheen jälkeen työtä on mahdollista tehdä osin etänä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatka-, kaupunkipyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Sinulla on myös mahdollisuus viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Kelpoisuusehto:
– Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus tässä hakuilmoituksessa kuvatuista tehtävistä.
– Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.
– Sosiaali- ja terveystoimialan tuntemus ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun