Verkkoviestinnän asiantuntija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Suomen luonnonsuojeluliitto

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 2.4.2023 Haku on päättynyt

Oletko intohimoinen sisällöntuottaja ja WordPress-guru samassa paketissa? Tule meille norppajengiin huolehtimaan siitä, että verkkosivustomme sll.fi palvelee asiakkaita sujuvasti ja vaikuttavin sisällöin.

Verkkosaittimme on luonnonystävän luotto-osoite, jota haluamme kehittää entistä palvelevammaksi ja kiinnostavammaksi. Koko maan kattavana järjestönä sivustomme sisältää myös Luonnonsuojeluliiton lukuisat yhdistykset ja piirit.

Työhösi kuuluu laajasta sivustokokonaisuudesta ja sen toimivuudesta vastaaminen yhdessä verkkoviestinnän koordinaattorin ja teknisen kumppanimme kanssa. Kollegasi vastaa laajemmin sivuston teknisestä kehityksestä, verkkosisällöt taas ovat vahvemmin sinun tontillasi. Seuraavan vuoden aikana työpöydälläsi on myös verkkosivu-uudistukseen liittyvää suunnittelua ja toteutusta.

Tuotat kohderyhmiä puhuttelevia sisältöjä verkkoon ja muihin digikanaviin, minkä lisäksi koulutat talon asiantuntijoita ja paikallisyhdistysten toimijoita verkkoviestinnässä ja verkkosivujen käytössä.

ODOTAMME SINULTA

– Vähintään muutaman vuoden kokemusta verkkoviestinnästä, sekä soveltuvaa koulutusta tai työssä osoitettua osaamista
– Vahvaa WordPress-alustan hallintaa
– Ymmärrystä verkkopalvelukokonaisuudesta
– Kokemusta verkkosivustojen ylläpidosta ja kehitystyöstä
– Vankkaa journalistista osaamista
– Osaamista tekstin lisäksi audio- ja videoformaateista
– Näyttöä vuorovaikutteisten verkkosisältöjen konseptoinnista ja toteutuksesta
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
– Kosolti positiivista asennetta
– Paloa innostavan verkkoviestinnän tekemiseen.

Lisäksi arvostamme

– Kokemusta verkkosivu-uudistuksen läpiviemisestä
– Ymmärrystä maksu- ja järjestelmärajapinnoista
– Osaamista hakukoneoptimoinnissa, analytiikassa ja algoritmeissa
– Ymmärrystä verkkopalvelujen saavutettavuudesta
– Drone-taitoja

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja osaavan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan luontokadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä lounasseteliedun. Meillä saat myös käyttää tunnin työaikaa viikossa liikuntaan.

Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa ja teemme toistaiseksi töitä hybridisti siten, että lähipäiviä on vähintään kaksi viikossa. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus määräytyy journalistiliiton työehtosopimuksen palkkaryhmän IIb mukaisesti (3017€/kk).

Hae norppajengiin

Lähetä hakemus, cv sekä muutama työnäyte viimeistään sunnuntaina 2.4. osoitteeseen tiedotus@sll.fi otsikolla “Verkkoviestinnän asiantuntija”.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Kirsi Haru, puh. 040 766 6926, pe 17.3. klo 10-11 sekä ti 28.3. klo 16-17.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun