Verkkokaupan kehittäjä

Yritys
Viskan Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
5.8.2018

HALUATKO SINÄ KEHITTÄÄ TULEVAISUUDEN KAUPPAA?

Kasvamme kansainvälisesti ja haemme nyt verkkokaupan kehittäjää Helsingin toimistoomme.

Verkkokauppakehittäjänä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat kaiken hyödyn irti verkkokauppaohjelmistostamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tehtäväsi on tuntea heidän verkkokauppaliiketoimintaansa. Työn kuva muovataan soveltuvuutesi mukaan, ja päivittäiset tehtävät tulevat sisältämään esim. ongelmanratkaisua, asiakastukea, laadunvarmista, verkkokaupan suunnittelua ja toteutustöitä, käyttöliittymäsuunnittelua ja testausta.

Uskomme, että paras tulos saavutetaan löytämällä oikea henkilö tiimiin ja muokkaamalla työnkuvaa hänelle sopivaksi. Voit osaamisesi mukaan keskittyä esim. verkkokaupan designiin tai asiakkaan liiketoiminnan suunnitteluun.

Aluksi sinulla tulee olemaan parin kollegan tiimi Helsingin toimistolla ja n. 50 hengen tiimi Ruotsin toimistolla, jossa pääset vierailemaan ajoittain. Kasvaessamme vauhdilla ja kansainvälisesti, yrityksen sisällä on monipuoliset etenemismahdollisuudet todellisille osaajille. Me arvostamme osaamista ja tuemme sen kehittämistä.

SINÄ HENKILÖNÄ
✓ Olet kiinnostunut digitaalisesta kaupankäynnistä
✓ Olet sosiaalinen ja pidät asiakkaiden parissa työskentelystä
✓ Sinulle on tärkeää, että työsi laatu vastaa asiakkaidesi odotuksia

SINÄ AMMATTILAISENA
✓ Omaat kokemusta verkkokaupasta, omnichannelista, ERP-järjestelmistä tai tietokannoista
✓ Ymmärrät jotain tai useampia näistä kielistä: SQL, HTML, CSS, JavaScript
✓ Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin osaaminen on plussaa. Englanti on tärkeä työkieli, sillä teet yhteistyötä erikielisten kehittäjien kanssa. Suurin osa kehittäjistämme ovat Ruotsissa, mutta kaikki osaavat vähintään englantia.

Tehtävään soveltuva koulutus on ehdottomasti etu, mutta vielä enemmän painotamme osaamista.

ME TARJOAMME
Tarjoamme eturivipaikan verkkokauppakehitykseen ja kansainvälisten menestystarinoiden pariin, kuten Hemtex, 8848 Altitude, KappAhl, sekä monet muut. Pääset olemaan osallinen kansainvälisten huippubrändien digitalisointia, sekä oppimaan pohjoismaista verkkokaupankäyntiä.

Työajat ovat joustavat, etätyönteko on mahdollista, sekä pidämme huolta hyvinvoinnistasi mm. työterveydenhuollolla ja liikuntatuen avulla.

Työympäristön viihtyisyys on meille tärkeää, ja kuulemme mielellämme myös sinun ehdotuksia ja ideoita sen parantamiseen.

MEISTÄ
Viskan on erikoistunut auttamaan yrityksiä kehittämään verkkokauppaliiketoimintaansa. Tarjoamme laadukkaan ja kehityksen kärjessä olevan verkkokaupparatkaisun, jolla asiakkaamme menestyvät todistetusti. Olemme ylpeitä tarjonnastamme, ja syystä!

Tänä päivänä ratkaisujamme käyttävät yli 50 yritystä, yli 15 maassa kansainvälisesti. Verkkokauppa, omnichannel ja logistiikka ovat erikoisalaamme.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI!
Kuulostaako tämä sopivalta paikalta sinulle? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.8.2018 mennessä otsikolla “Rekry – verkkokaupan kehittäjä” osoitteeseen: jussi.moilanen(at)viskan.fi

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi näistä asioista:

✓ Millainen on mielestäsi miellyttävä työpaikka?
✓ Mitä odotat tiimiltäsi?
✓ Mikä sinua motivoi työssäsi ja miten voimme auttaa tässä?

INFO
Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä elokuussa 2018. Haastattelut ja rekrytointipäätöksen teemme elokuun 2018 aikana. Työn alkamisajankohta on sovittavissa tehtävään valittavan henkilön toiveiden mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää työpaikkailmoituksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä, mieluiten ajanjaksolla 1.6. – 30.6. ja 1.8. – 5.8.

Jussi Moilanen
jussi.moilanen(at)viskan.fi
+3585451102229

Lisätietoa

Jätä kommentti