Verkkokaupan asiantuntija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Ponsse

Paikkakunta: Vieremä, Iisalmi tai Kuopio

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 26.3.2023

Ponsse Collection on Ponssen oma brändituotevalikoima, joka sisältää työhön ja vapaa-aikaan suunniteltuja korkealaatuisia vaatteita. Mallistoa kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti vastuullisuusnäkökohdat huomioiden.

Ponsse Collection -toiminnan kasvaessa, haemme nyt joukkoomme verkkokaupan ammattilaista tukemaan ponsseshop.com -verkkokauppamme kasvua. Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa verkkokaupan asiakaspalvelu- ja ylläpitotehtävissä. Pääset työssäsi kehittämään itsenäisesti verkkokaupan prosesseja, sisältöjä, asiakaskokemusta ja digitaalista markkinointia. Vastaat työssäsi myös tuotetiedonhallinnasta sekä Ponsse Collection -tuotteiden operatiivisista ostoista. Halutessasi pääset osallistumaan myös muihin tiimin tehtäviin, kuten tapahtumajärjestelyihin ja Ponsse Collection -malliston suunnitteluun.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on

– kokemusta verkkokaupoista

– markkinoinnin ja/tai kaupan alan kokemusta
– soveltuva, vähintään AMK-tason koulutus
– sujuva suomen ja englannin kielen taito
– kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
– intoa kehittää prosesseja ja oppia uutta
– tavoitteellinen ja aktiivinen työote
– palveluhenkisyyttä ja joustavuutta

Eduksi tehtävässä on

– Kokemus digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta

– Magento-käyttöjärjestelmän monipuolinen osaaminen
– Muu kielitaito (saksa, ranska, ruotsi)

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana ammattitaitoista Ponsse Brand Experience -tiimiä. Toimipisteesi voi olla Iisalmessa, Kuopiossa tai Vieremällä. Työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Lisätietoja: Laura Kouvalainen, Manager, Ponsse Collection, laura.kouvalainen@ponsse.com tai puh. +358 40 721 1548 (Viikolla 10 olen lomalla ja tavoitettavuus epävarmaa)

Hae tehtävään 26.3.mennessä!

WWW-osoite http://www.ponsse.com
Yhteystiedot Antti Siponen, antti.siponen@ponsse.com


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun