UX/Web Designer

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Helsinki, Tampere, Oulu tai etänä
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
12.11.2021

Alma on digitaalinen tuotetalo, jossa kehitämme pilvinatiiveja B2C & B2B -järjestelmiä yli viidenkymmenen brändimme tarpeisiin. Kasvuvauhtimme on lennokasta, joten tarvitsemme lisää kokeneita konkareita kolmensadan kehittäjän joukkoomme!

Suunnittelet digitaalisten palveluiden loppukäyttäjän käyttökokemusta.

Almalla käyttöösi saat Figman, Affinityn ja/tai Adoben tuotteet. Ymmärrät kuitenkin että digitaalinen palvelukokemus ei koostu pelkästään näyttävistä pikseleistä, vaan huomioit toteutuksissa juurikin loppukäyttäjän tarpeet ja halut.

Käytämme pääsääntöisesti Figma-työkalua juurikin sillä, että se mahdollistaa helpon yhteistyön jo suunnitteluvaiheessa useiden eri tahojen kanssa ja lisäksi sen avulla voimme rakentaa lähestulkoon toimivia prototyyppejä ennenkuin riviäkään koodia on kirjoitettu. Kun taas koodausvaihe alkaa, toimit tiiviissä yhteistyössä frontend-kehittäjien kanssa varmisten että lopullinen toteutus vastaa haluttua käyttökokemusta. Huomioit myös design-päätöksissä esimerkiksi analytiikan tarjoamaa dataa tai validoit päätöksiä A/B-testauksen kautta.

Lisätietoa

Comments are closed.