UX & UI -suunnittelija

Yritys
Into-Digital Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
31.12.2020

Etsimme samalla kertaa kuutta uutta kollegaa. Projektipäällikkö, sisällön suunnittelija/palvelumuotoilija, UX & UI -suunnittelija, pääkehittäjä ja kaksi myyjää – oletteko siellä?

Tarjoamme teille kaikille:

Kiinnostavat asiakkaat ja projektit
Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
Dynaamisen työympäristön ja viihtyisät toimitilat
Kattavan työterveyshuollon
Lounas- ja puhelinedun
Joustavan työajan ja -paikan
Kilpailukykyisen palkan
Palkitsevan bonusohjelman – vuosittaisesta tuloksesta jaetaan 10 % tasaisesti kaikkien työntekijöidemme kesken
Itse valitsemasi työvälineet

Asiakaskuntamme on moninainen: pääset työskentelemään Plan International Suomen, Lastenklinikoiden Kummien, Wärtsilän, Teollisuusliiton, Animalian, Viinilinnan, Tapiolan Lämmön ja Europicnicin kaltaisten asiakkuuksien parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme sekä kehitämme valtakuntamme parhaita verkkopalveluita, eli verkkosivuja ja -kauppoja. Meidät on palkittu tänä vuonna Grand Onessa ja pari vuotta sitten Cannes Lionsissa.

Odotamme Digital Designer -tehtävään pyrkivältä asiantuntijalta käyttökokemusymmärrystä ja luovaa visuaalista otetta verkkopalvelusuunnitteluun. Tekninen ymmärrys katsotaan merkittäväksi kilpailueduksi.

Konkreettisesti sinun kynästästi syntyy prototyyppejä niin käyttöliittymästä (rautalangat) kuin käyttöliittymän visuaalisesta ilmeestä (layout). Sekä desktop- että mobiilileveyksillä. Suunnittelijamme hyödyntävät suunnittelussa eritoten Adobe XD -ohjelmistoa, jossa suunnitelmat katselmoidaan ja toimitetaan tekniseen toteutukseen Zeplin-työkaluun.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Into-Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti