UI/UX-Designer

Yritys
Trimedia Oy
Paikkakunta
Jyväskylä, Oulu tai Tampere
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
9.6.2022

Etsimme kokenutta UI/UX-Designeria

Haemme osaajaa verkkosivustojen UI- ja UX-suunnittelun pariin. Etsimme henkilöä, jolla on jo useiden vuosien kokemus käyttöliittymien suunnittelusta. UI/UX-suunnittelijana tehtäväsi on luoda asiakkaan tavoitteet ja kohderyhmien tarpeet yhteennivovia kokonaisuuksia. Sinulta löytyy myös visuaalista silmää ja pystyt suunnittelemaan visuaalisesti toimivia sivustoja.

Kanssamme pääset toteuttamaan omaa näkemystäsi monipuolisella tavalla ja lupaamme, että työsi koostuu todella kiinnostavista kokonaisuuksista. Asiakkainamme on erilaisia yrityksiä ja organisaatioita joiden kautta pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin toimialoihin. Vierivä kivi ei sammaKoidu, joten haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja vaikuttaa omiin työtehtäviin ja suuntaan, johon haluaa edetä tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut käyttöliittymäratkaisuista?

Ensisijainen vaatimus tehtävässä onnistumiseen on verkkosivustojen ja sovellusten käyttöliittymäsuunnittelun taitaminen. Hallitset joko Adobe XD, Figman tai Sketchin käytön. Myöskään saavutettavuus ei ole sinulle tuntematon sana. On myös plussaa jos yhteiset palaverit koodareiden kanssa päätyvät yhteiseen näkemykseen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Odotuksemme:

– Aikaisempi kokemus Adobe XD:stä, Sketchistä tai Figmasta.
– Selkeästi soljuva käyttäjäpolku ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa meidät muista, joten vaatimuksena on yli 3vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta
– Osaat luoda määritettyjen asiakas/käyttäjäpolkujen kautta toimivan kokonaisuuden
– Tehtävä vaatii suomenkielen taidon

Nämäkin tärkeitä:

– Kokemus verkkosivustojen suunnittelusta WordPress-alustaan
– Aiempi suunnittelukokemus: yritysilme, kuvitukset ja infografiikka
– Osaat huomioida saavutettavuuden suunnittelussa
– Näkemys ja into suunnitteluun

Työskentele itsenäisesti mutta ei yksin

Työntekijöillemme ominaista on yhdessä tekeminen ja halu oppia jatkuvasti uutta. Vaikka työ vaatiikin itsenäistä otetta, sitä ei tarvitse todellakaan tehdä yksin. Sinulla on tukenasi tiimi joka ratkoo ongelmia yhdessä kanssasi.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian

Jos hakemamme henkilön kriteerit vastaavat sinua ja haluat päästä rakentamaan kanssamme parhaita ratkaisuja ja saada niillä aikaan tuloksia niin laita hakemus tulemaan! Aiempi kokemus ja työnäyttesi ovat tärkeässä roolissa hakemuksessasi, joten muista lisätä hakemukseesi myös nämä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella tarkemmin työtehtävästä ole yhteydessä Arto Saksolaan +358 44 535 7215.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Trimedia Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti