UI/UX Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Generaxion

Paikkakunta: Helsinki, Tampere, Turku tai Lappeenranta

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 10.6.2022

Haemme kokenutta ja idearikasta suunnittelijaa luomaan käytettävyydeltään ja visuaalisuudeltaan viimeisteltyjä digitaalisia palveluympäristöjä.

Olemme digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä, ja tuemme asiakasyritystemme strategiaa ja liiketoiminnallisia tavoitteita toteuttamalla muun muassa niitä tukevia verkkopalveluja.

Etsimme uutta kollegaa verkkopalvelujen käyttöliittymien suunnitteluun ja palvelumuotoiluun. Voit valita tukikohdaksesi toimistomme Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Lappeenrannassa, ja voit halutessasi työskennellä joustavasti myös etänä.

Millainen työ sinua meillä odottaa?

UI/UX Designerina työskentelet osana Platforms & Automation -tiimiämme, jossa alan kehitystä seurataan tiiviisti ja osaamisen syventämiseen suhtaudutaan kunnianhimoisesti.

Pääset suunnittelemaan asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteisiin vastaavia ja käytettävyydeltään korkealaatuisia verkkopalveluita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä teknisten toteuttajien, luovan sisällöntuotannon asiantuntijoiden sekä asiakkuusjohtajien kanssa.

Työssäsi olet myös kiinteässä vuorovaikutuksessa laajaa toimialojen kirjoa edustavien asiakkaidemme kanssa. Esittelet ja perustelet suunnittelemiasi ratkaisuja. Huolehdit osaltasi projektien sujuvuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä tavoitteiden täyttymisestä.

Näillä eväillä menestyt

Hahmotat liiketoiminnallisia kokonaisuuksia ja niiden tavoitteita. Ymmärrät verkkopalvelujen merkityksen osana digitaalisen markkinoinnin tuloksellisuutta.

Sinulla on jo kokemusta saavutettavien verkkopalvelujen UI/UX-suunnittelusta ja palvelumuotoilusta. Hallitset sujuvasti modernit suunnittelutekniikat ja -työkalut (mm. Figma, Flowmapp).

Ymmärrät myös suunnittelemiesi ratkaisujen vaikutuksen verkkopalvelun tekniseen toteutukseen. Aiemmasta kokemuksesta front end -kehityksessä sekä WordPress- ja Drupal-alustojen tuntemuksesta on hyötyä työssäsi.

Taito viestiä sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi on edellytys työssäsi onnistumiseen. Työskentelet ratkaisukeskeisesti osana tiimiä ja kykenet johtamaan omaa työtäsi.

Haluamme, että viihdyt ja tienaat hyvin

Olemme innostava ja reilu työyhteisö, joka koostuu kunnianhimoisista ammattilaisista. Esihenkilöt ja kokeneemmat asiantuntijat tukevat kasvuasi valmennuksellisella otteella.

Palkkasi sijoittuu välille 3500-4300 €/kk, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Mikäli osaamisesi on jo senior-tasolla, palkkaus on neuvoteltavissa.

Voit suunnitella arkesi joustavan monipaikkatyön ympärille, myös normaaliaikoina. Tarjoamme vuosittain myös mahdollisuuksia yhteisölliseen etätyöhön esimerkiksi Espanjassa tai luonto- ja hiihtokohteissa.

Terveydenhuoltomme on järjestetty reilusti lakisääteistä laajempana kattaen myös muun muassa erikoislääkäreiden vastaanotot. Tarjoamme myös kattavan kokonaisuuden muita työsuhde-etuja (lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- sekä polkupyöräedut).

Osana voimakkaasti kasvavaa pohjoismaista konsernia sinun on mahdollista valita urapolullesi myös kansainvälinen suunta – tällä hetkellä toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa yhteensä yli 10 paikkakunnalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Meling. Puhelimitse tavoitat parhaiten seuraavina aikoina: pe 27.5. klo 10–11 ja ma 30.5. klo 14–15.

Rami Meling
Head of Platforms
rami.meling@generaxion.fi
Puh. +358 40 8384 380


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun