UI-suunnittelija

Yritys
FCG Finnish Consulting Group Oy
Paikkakunta
Helsinki, Oulu, Etä
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
4.4.2022

Etsimme käyttöliittymien hieromisesta innostuvaa tekijää, eli UI-suunnittelijaa kehittämään omia ohjelmistotuotteitamme.

UI-suunnittelijan vastuulla on rekrytointijärjestelmämme käyttöliittymäratkaisuiden suunnittelu. Rekrytointijärjestelmää käyttää koko Suomen kuntasektori ja suunnittelijan työn jälki on käyttäjien näytöllä jopa muutamassa viikossa.

UI-suunnittelija on osa tuotetiimiä sekä design-tiimiä ja varsinaisen suunnittelutyön lisäksi tehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen, laadun varmistaminen, komponenttikirjastojen ylläpito ja kehitys sekä mielellään myös fronttikoodaus.

Hakijoissa arvostamme aiempaa kokemusta ohjelmistotuotteen UI-suunnittelusta, fronttikoodauskokemusta, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä normaaleja kommunikointikykyjä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle tilaisuuden tehdä työtä hyvin, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kaikki muut tavalliset edut ja joustot, joita muillakin on. Työporukka meillä on ihan mittareidenkin mukaan mukava, asiantuntevan ja avulias. Asiakkaatkin pitävät meistä.

Siirry ilmoitukseen ja katso tarkemmin, mitä meillä tehdään, miten ja minkälaisessa porukassa. Tai heitä kysymys ilmoitukselta löytyvään chattiin.

Lisätietoa

Jätä kommentti