UI-kehittäjä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Kela

Paikkakunta: Helsinki tai Jyväskylä

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus, Tekninen kehitys - front end

Viim. hakupäivä: 28.8.2022

Haemme tiimiimme kokenutta UI-kehittäjää.

Haluaisitko päästä vaikuttamaan Kelan ilmeeseen ja palveluiden käytettävyyteen? Kiinnostaisiko sinua työskentely tiimissä, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi huippuosaajien joukossa?

Tehtävänäsi on uudelleenkäytettävien, saavutettavien käyttöliittymäkomponenttien suunnittelu ja toteutus käyttäen React.js-kirjastoa sekä teknisten ratkaisujen arviointia ja kehitystä.

Tulevan tiimisi vastuulla on Kela Design Systemin (KDS) kehitys ja ylläpito. KDS on kokoelma ohjeita ja resursseja Kelan käyttöliittymien ja asiakaskokemuksen suunnitteluun.

Tiimi toimii ketterästi ja on ketteryyden noudattamisessa kypsällä tasolla, joten päivittäiset rutiinit hoituvat tiimiltä jouhevasti. Suhtaudumme erittäin kunnianhimoisesti asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tiimissämme on kannustava yhteistyön ilmapiiri. Kahdeksan hengen porukassamme on jo vahvaa käyttöliittymäosaamista, mutta tarvitsemme teknistä vahvistusta UI-kehittäjän rooliin.

Tässä porukassa viihdytään ja toivomme myös uuden jäsenemme olevan itseohjautuva, hyvät tiimi- sekä työelämätaidot omaava ja ammatillisesti innokas ja rohkea tekijä, jolla on halu ja into selvittää ja kokeilla uusia ratkaisuja.

Odotamme hakijalta
aiempaa kokemusta Design Systemien kehittämisestä
soveltuvaa tutkintoa tai työssä hankittua osaamista
sujuvaa viestintää suomeksi
hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
itseohjautuvuutta, aktiivista ja positiivista työotetta

Lisäksi odotamme osaamista seuraavista välineistä ja teknologioista
React
JavaScript / TypeScript
HTML, CSS, SASS
kokemusta yksikkötestauksesta esim. react-testing-library & jest
Jira, Bitbucket, Git,
Visual Studio Code
npm

Eduksi luettava osaaminen
Axure / Adobe XD
kokemus verkkopalvelujen visuaalisen ilmeen suunnittelusta
kokemus verkkopalvelujen käyttöliittymäsuunnittelusta
saavutettavuusosaaminen
WCAG 2.1 saavutettavuusohjeiden tuntemus ja soveltaminen
teknisesti saavutettavien käyttöliittymien toteutus
Bootstrap
Storybook

Me tarjoamme sinulle mm.
erinomaisen perehdytyksen
työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
lounasedun
pitkät lomat
laajan etätyömahdollisuuden
laajan työterveysedun sekä liikunta/kulttuuriedun

Työn aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa työn viimeistään syys- lokakuussa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä. Teemme laajasti etätyötä ja etätyö on mahdollista myös muilla paikkakunnilla.

Palkka on n. 3400 – 4500 e/kk. Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Meistä
Kela Design Systemiä kehitetään IT-palveluiden tulosyksikön Palvelumuotoiluryhmässä. Ryhmä työskentelee Kelan käyttöliittymien asiakaskokemuksen ytimessä. Varmistamme, että asiakasnäkökulma tulee huomioiduksi kaikilla kehittämisen tasoilla. Ryhmä koostuu kahdesta tiimistä. Toinen vastaa digitaalisten palveluiden palvelumuotoilusta ja toinen Kela Design Systemistä sekä käyttöliittymäsuunnittelun tuesta ja Kelan verkkoilmeestä.

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa mm. Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 28.8.2022. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo. Kuvaa hakukirjeessäsi uratavoitteitasi, osaamistasi ja kiinnostustasi haettavaan paikkaan. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

(Lisätietoa myös linkin takana.)


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun