Tuoteomistaja, verkkokauppa ja digitaaliset kanavat

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Alko

Paikkakunta: Useita paikkakuntia

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 24.9.2023

Onko isojen kokonaisuuksien hahmottaminen sinulle luontaista ja omaat kykyä hallita sekä kehittää liiketoiminnan prosesseja? Haemme nyt Alkon Verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden osastollemme tuoteomistajaa kehittämään ja ylläpitämään asiakkuuteen liittyviä palveluita.

Alkon tuoteomistajan avaintehtävänä on edistää Alkon strategiaa ja tavoitteita digitaalisen kehityksen näkökulmasta, ymmärtäen yrityksen ja loppukäyttäjien tarpeet. Tehtävässä työskennellään tiiviisti eri sidosryhmien kanssa käyttäjätarinoiden kehittämisen ja dokumentoinnin parissa. Tuoteomistaja määrittää kehitystiimin tavoitteita tuleville sprinteille ja osallistuu myös suunnittelutyöhön sekä asiakasrajapinnan kehityshankkeisiin. Tuoteomistaja seuraa ja analysoi jatkuvasti palautetta, dataa sekä toiminnallisia mittareita tunnistaen tuotteen kehitystarpeita.

Tuoteomistajan tehtävässä menestymiseen vaikuttavat osaamisalueet

– Kyky kehittää liiketoimintaa läpi kanavien ja kanavariippumattomia palveluita
– Kyky hallita ja kehittää asiakkuuden prosesseja
laaja kokemus asiakaslähtöisistä prosesseista vähittäiskaupassa
– Kokemus asiakkaiden kanssa yhteiskehittämisestä ja palvelumuotoilun keinojen hyödyntämisestä
– Kokemusta asiakaskokemuksen sekä kaupallisen tehokkuuden ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamisesta

Verkkokaupan ja digitaalisen palveluiden osastollamme kehitetään ja ylläpidetään asiakaslähtöistä palvelua. Kehitys tapahtuu ketterän kehityksen mukaisesti ja päämäärämme on olla vahvana osana Alkon kaikkikanavaisessa kehityksessä. Tehtävässä korostuu vahva ymmärrys liiketoiminnan prosesseista ja kyky ymmärtää monimutkaisia liiketoiminnan ongelmia sekä liiketoiminnan arkkitehtuuriin liittyviä ICT-järjestelmiä. Tuoteomistaja tunnistaa, tulkitsee ja dokumentoi liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisen tarpeita datan sekä analytiikan avulla.

Tulevalla tuoteomistajalla on kokemusta palvelumuotoilun keinojen hyödyntämisestä kehittämistyön osana sekä aikaisempaa taustaa ketterän kehittämisen työkaluista (esim. Confluence, Jira). Tässä roolissa saat toimia monien eri tahojen ja henkilöiden kanssa, joten vuorovaikutat erinomaisilla viestintätaidoillasi laadukkaasti ja innostavasti toimintaympäristössäsi.

Tehtävä on liiketoiminnan sujuvuuden kannalta kriittinen ja siinä onnistuminen vaatii laaja-alaista perehtymistä Alkon liiketoimintaan. Olisi hienoa, jos pystyisit liittymään joukkoomme jo tulevan syksyn aikana. Olemmekin jo suunnitelleet sinulle kattavan perehdytysohjelman, jossa pääset tarkastelemaan Alkon toimintoja eri näkökulmista ja tutustut samalla uusiin kollegoihisi.

Olisitko juuri sinä meidän uusi tiimiläisemme?

Tule mukaan rakentamaan yhtä Suomen tunnetuimmista brändeistä! Olemme rentojen ammattiosaajien työyhteisö, jossa kaikki tukevat toisiaan yhteiseen tavoitteeseen pääsemiseksi. Meillä arvostetaan selkeyttä, rehellistä puhetta, huumoria ja hyvää työkaveruutta, jossa ketään ei jätetä yksin. Ehkä juuri siksi moni viihtyy meillä pitkään urallaan.

Toimipaikkamme sijaitsee Arkadiankadulla, aivan Helsingin ytimessä. Teemme työtä moderneissa tiloissa hybridiperiaatteella, huomioiden työntekijän ja tiimin toiveet etä- ja lähityöhön. Haluamme hyvinvoivan ja motivoituneen työyhteisön ja tarjoammekin henkilöstöllemme monenlaisia etuja, kuten mm. laadukasta koulutusta, ateriakorvauksen, liikunta-/kulttuuriedun, vuotuisen strategiapalkkion, Alkon loma-asunnot ja mielekästä kerhotoimintaa.

Rekrytoinnin eteneminen

Jos innostuit, kerro siitä meillekin! Liitä hakuun mukaan ansioluettelosi sekä saatekirje, jossa kerrot meille enemmän osaamisestasi ja miten tehtävä sopisi uratarinaasi. Hakemuksen voi jättää sivuiltamme www.alko.fi/rekrytointi 24.9.2023 mennessä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun