Tuoteomistaja, HSL.fi sivusto

Yritys
HSL
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
10.10.2022

Oletko verkkosivustojen kehittämisen ammattilainen, joka haluaa päästä vaikuttamaan joukkoliikenteen digitaalisten palvelujen tuotantoon? Hienoa, sillä nyt juuri tämä tehtävä on tilaisuus siihen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sinua

TUOTEOMISTAJA

Vastaat HSL.fi-verkkosivuston tuoteomistajuudesta sekä HSL:n digitaalisten palvelujen kasvuhakkeroinnin työkaluista.

Pääset tekemään työtä vahvalta pohjalta, sillä HSL.fi on kerännyt kunniaa mm. Grand One -palkintogaalassa. HSL.fi toimii Optimizelyn (entinen Episerver) alustalla ja Azure-alustapalvelussa. Uudistamme digitaalisia palvelujamme siirtymällä lähiaikoina tilipohjaiseen taustajärjestelmään, jota käyttävät kaikki HSL:n myyntikanavat. Tämä muutos on vahvasti läsnä myös sinun työssäsi.

Tuoteomistajana teet tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitystiimin kanssa. Vastaat palvelun kehitysjonon hallinnasta, kirjoitat käyttäjätarinat ja määrittelet kehitystiimin tarvitsemat yksityiskohdat. Laadit palvelun kehittämisen tiekartan tunnistettujen asiakastarpeiden ja organisaation tarpeiden pohjalta. Vastaat palveluun liittyvistä hankinnoista, kilpailutuksista ja kumppanihallinnasta sekä laadit ja seuraat palvelun budjettia. Teet yhteistyötä liiketoiminnan edustajien, palvelumuotoilun, käyttöliittymäsuunnittelun, kehitystiimin ja arkkitehtien kanssa palvelun uusien toiminnallisuuksien konseptoimiseksi. Vastaat kehitystyöhön liittyvästä kommunikaatiosta eri sidosryhmien suuntaan. Pidät huolta siitä, että verkkosivustomme täyttää saavutettavuus- ja tietosuojavaatimukset ja toimii teknisesti oikein. Ohjeistat palvelun sisällöntuottajia julkaisujärjestelmän ja siihen liittyvien työkalujen käytössä. Palvelun häiriö- ja ongelmatilanteissa osallistut häiriönhallintaprosessiin.

HSL hakee kasvua asiakasymmärryksen avulla. Kasvuhakkeroinnin työkalujen suhteen haluamme ottaa kehitysaskelia. Sinun johdollasi hankimme työkalut, jotka auttavat meitä saavuttamaan myynnillisiä kasvutavoitteitamme ja varmistamaan asiakaslähtöisen digipalvelukehityksen.

Tehtäväsi sijoittuu Teknologia -tulosalueelle Asiakaskanavat -yksikköön. Tuot osaamisellasi tiimiin ymmärrystä verkkosivustojen kehityksestä ja nykyaikaisista työkaluista. Omien vastuualueidesi lisäksi toimit varahenkilönä ja työparina digitaalisten asiakaskanavien muiden palvelujemme tuoteomistajille ja osallistut yksikkömme vastuulla oleviin kehitysprojekteihin.

Yhteistyön voisimme aloittaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kuukausipalkka on 3917-4230 euroa aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Lisäksi voit osaamisen ja tavoitteiden saavuttamisen perusteella itse vaikuttaa palkan kehittymiseen.

Lisätietoa

Jätä kommentti