Teknologiakonsultti / arkkitehti

Yritys
Reflector Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
30.11.2020

Reflector on hankkeiden ja hankintojen tukemiseen ja arkkitehtuuritukeen erikoistunut ketterä ja riippumaton suomalainen IT-talo. Olemme erityisen kokeneita finanssisektorilla, mutta laajenemme jatkuvasti uusille toimialoille asiakkaidemme mukana. Etsimme sinua, jolla on intohimo auttaa konsulttina asiakkaitamme arkkitehtuurin ja isojen muutoshankkeiden parissa.

MILLAISTA TYÖSI ON TEKNOLOGIAKONSULTTINA?

Meillä saat varauksetta tehdä aina sen, mikä on asiakkaalle parasta. Toimit asiakkaidemme muutoshankkeissa, niiden eri vaiheissa. Tuet asiakkaan liiketoimintaa ja toimit tarvittaessa linkkinä liiketoiminnan ja IT:n välillä. Tuotat arkkitehtuurikuvauksia ja käännät liiketoimintatarpeet ylätason järjestelmävaatimuksiksi. Avustat teknologiavalinnoissa ja tarjouspyyntöprosessissa. Luot etenemispolkuja sekä vertailet eri vaihtoehtojen kustannuksia. Tarvittaessa toimit asiakkaan kehitystyön koordinoijana tai ohjaat kokonaisarkkitehtuurityötä.

Voit olla osaaja, joka nauttii saadessaan keskittyä käytännön työhön asiakkaamme luona. Tai voit olla innokas kehittäjä, jolla on rohkeutta ja näkemystä kehittää koko Reflectorin IT-Advisory -liiketoimintaa uuteen suuntaan asiakkaiden konsultoinnin ohella.

MITÄ OSAAMISTA TOIVOMME SINULTA?

Voit olla arkkitehtina erikoistunut jollekin tietylle osa-alueelle, mutta sinulta löytyy myös laaja-alaisuutta. Sinun juttusi voi olla cloud-arkkitehtuuri, integraatioarkkitehtuuri, kokonaisarkkitehtuuri tai vaikka ratkaisuarkkitehtuuri.

Tunnet tuoreita alusta- ja tuoteratkaisuja, arkkitehtuureja ja teknologioita. Kaikessa ei tarvitse olla paras, mutta työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on yhden osaamiskärjen lisäksi kokemusta useammasta arkkitehtuurin alueesta. Riippumattomana toimijana emme rajaa toivottua osaamista tiettyyn teknologiaan, vaan tarkastelemme osaamisesi kokonaisuutta sekä arvostamme sitä, että sinulla on työssä asiakaslähtöinen ote.

Sinulla on kyky abstraktiin ajatteluun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Olet tehokas viestijä, joka osaa kommunikoida niin IT-ammattilaisten kuin liiketoiminnan edustajien kanssa. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimipelaaja, joka toimii myös itsenäisenä konsulttina asiakkaan ympäristössä ja samalla Reflectorin myynnin tukena.

RÄÄTÄLÖIDÄÄN YHDESSÄ TEHTÄVÄSI

Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaan räätälöidyn, haasteellisen tehtävän kasvuyrityksessä, jossa pääset kykyjesi mukaan vaikuttamaan omiin työtehtäviisi. Voimme tarjota kasvualustan sille innokkaalle asiantuntijalle tai jopa asiantuntijaporukalle, joka haluaa näyttää kyntensä siellä, missä turha byrokratia eri rajoita tekemistä, ja missä oman työn tulokset näkyvät heti. Räätälöimme oikealle tyypille paikan osaamisen mukaan!

Meillä pääset osaksi rentoa, inhimillistä ja läpinäkyvää työyhteisöä, jossa asiat on hoidettu hyvin. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut. Kuulemme myös mielellämme, mitä sinä toivoisit työnantajalta ja työyhteisöltä.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI JO TÄNÄÄN!

Jos kiinnostuit, toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme.

Lisätietopyyntöihin vastaa toimitusjohtajamme Hanna Ahtola, +358 50 381 4708.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen: hanna.ahtola@reflector.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti