Technical Web Analyst

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Telia

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 25.2.2024 Haku on päättynyt

Nyt etsimme Online Analytics -tiimiimme teknistä web-analyytikkoa tehostamaan Telian digitaalisten palvelujen ja -asioinnin kehitystä sekä tulevaisuutta. Tutustu ilmoitukseen ja jätä hakemus mahdollisimman pian.

Tuleva tiimisi ja roolisi

Tekninen web-analyytikko tulee seitsemänneksi jäseneksi Online Analytics -tiimiimme, jonka erilaiset osaajat vastaavat Telian web-analytiikasta, konversio-optimoinnista ja personoinnista. Lisäksi tässä roolissa tulet olemaan läheinen työtoveri verkkosivukehityksen, markkinoinnin, online-myynnin sekä online median tiimeille. Yhteistyö näiden eri tiimien välillä on monipuolista, ja roolissa on tilaisuus oppia kattavasti liiketoiminnan eri osa-alueista digimaailmassa.

Teknisen web-analyytikon tehtävässä tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin online-datan hyödyntämisen keskiössä. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan sekä online-liiketoiminnan päätöksiin, asiakaskokemuksen parantamiseen että mittauksen kehittämiseen.

Roolissasi päivittäiseen työhösi kuuluu esimerkiksi

– Google Analytics -seurannan rakentaminen yhteistyössä kehitystiimien kanssa
– seurannan oikeellisuuden sekä mittarien luotettavuuden varmistaminen & parantaminen
– online-dataan pohjautuvat analyysit
– automaattisten raporttien rakentaminen (Looker Studio)
– sparraus eri sidosryhmien kanssa

Pääset myös haastamaan itseäsi GA4 BigQueryn parissa, ja rakentamaan välillä monimutkaisiakin SQL-kyselyjä. Kyselyt saattavat tulla esimerkiksi automatisoitaviksi raporttien taustadataksi, tai analyyseiksi sidosryhmillemme.

Tiimimme käytössä olevia työkaluja ovat mm.
– Google Analytics
– Tag Manager
– Looker Studio
– BigQuery
– DBT
– Heatmap-työkalu
– A/B-testityökalu

Oletko etsimämme?

Tehtävässä on vahvoilla henkilö, jolla on

– vankkaa osaamista ja jo muutaman vuoden käytännön kokemus web-analytiikasta
– dataLayer-osaamista ja kokemusta GA-seurannan rakentamisesta
– Google TagManager -osaamista
– osaamista datan analysoinnista ja dataan pohjautuvien hypoteesien sekä toimenpide-ehdotusten tekemisestä
– ymmärrystä ja käyttötaitoja web-analytiikan työkaluista kuten Google Analytics, BigQuery, Google Looker Studio tai vastaavista muista työkaluista
– itseohjautuvuutta sekä halua ja uskallusta ottaa vastuuta ja omistajuutta asioista
– ymmärrystä verkkoliiketoiminnasta sekä digitaalisesta markkinoinnista
– intohimoa digitaalista analytiikkaa, verkkoliiketoimintaa sekä uuden oppimista kohtaan

Lisäksi tehtävässä on eduksi

– perustason ymmärrys HTML, CSS ja Javascript -kielistä
– tarkkuus yksityiskohtien kanssa
– tiimityöskentelytaidot monen eri sidosryhmän kanssa toimimiseen
– hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Kaikkea ei tarvitse osata, ja tärkeää onkin avoin mieli sekä into oppimiselle.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kasvattamiseen sekä uusien taitojen oppimiseen joustavassa ja rennossa työilmapiirissä. Päivittäisessä työssäsi sinulla on useamman muun web-analyytikon tuki ja mahdollisuus sparrailla yhdessä.

Meillä on modernit toimitilat Helsingin Triplassa sekä hybridimallin mukaiset loistavat mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn. Tiiimme työskenteleekin pääosin etänä, mutta joku tiimistä on tavattavissa viikoittain toimistolla. Lisäksi sisartiimiemme jäsenistä löytyy aina toimistoseuraa. Mitä aktiivisemmin tulet itse toimistolle, sitä paremmin pääset tutustumaan sisartiimiemme kollegoihin.

Hybridimallimme puitteissa on myös mahdollista työskennellä toisesta EU-maasta käsin yhden kuukauden verran vuodessa omakustanteisesti. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounas-, puhelin-, työmatka- sekä hyvinvointiedut, minkä lisäksi työntekijämme saavat erilaisia etuja Telian tuotteista.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tiimiämme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 25.2.2024 mennessä. Huomaathan, että voimme edetä rekrytoinnissa jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tulevasta roolistasi, tiimistä ja meillä työskentelystä antaa Head of Online Analytics, Anni Takanen, puhelimitse +358 50 359 4829 (soittoajat ke 7.2. klo 10:00-11:00 ja ti 20.2. klo 10:00-17:00) tai lähetä viesti sähköpostilla anni.takanen@teliacompany.com.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun