Sovelluskehittäjä, Kela.fi

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Kela

Paikkakunta: Helsinki, Jyväskylä

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - front end, Ohjelmistokehitys - back end

Viim. hakupäivä: 31.1.2023 Haku on päättynyt

Etsimme asiantuntevaa sovelluskehittäjää Suomen käytetyimpien verkkopalveluiden kehittämiseen ja tuotannon varmistamiseen. Kela.fi verkkosivustolla on yli 50 miljoonaa käyntiä vuodessa. Toivomme, että sinun tekninen asiantuntijuutesi ja yhteistyökykysi tulee vahvistamaan entisestään osaavaa joukkoamme ja tiimissä olevaa monipuolista osaamista. Teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien. Voit lukea Työ Kelan IT-palvelussa – YouTube meidän tavastamme tehdä töitä.

Menestyt tehtävässä kun

– omaat Full Stack -osaamista
– DevOps on sinulle luontaista
– sinulla on saavutettavuusosaamista ja tunnet Design Systemin tai vastaavan
– toimit kannustavana ja vastuullisena tiimin jäsenenä
– olet aktiivinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innostut haasteista
– kykenet perustelemaan omat näkemyksesi huomioiden muiden näkökulmat
– laadukas lopputulos on sinulle kunnia-asia

Sinulla tulee olla kokemusta

vähintään 3 vuotta web-sovelluskehityksestä REST -rajapintojen päälle sekä tehtävään soveltuva koulutus.

Lisäksi hallitset hyvin ainakin joitakin seuraavista teknologioista

– React, tai joku muu javascript kehys esim. Vue, Angular.
– Node.js
– GraphQL
– OpenAPI

Tule mukaan osaavaan porukkaamme! Saat mielenkiintoisen työn lisäksi hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT -ammattilaisten verkoston tuen. Kela työnantajana tukee jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Kela on monipaikkainen työpaikka.

Me tarjoamme sinulle

– rennon työilmapiirin, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
– pitkät lomat
– kattavat työterveyspalvelut sisältäen hammashoidon
– lounasedun

Tehtävän palkkaus on 3800 – 4500 e/kk perustuen osaamiseesi ja kokemukseesi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi. Tehtävän aloitusaika sovitaan erikseen.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa, #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää Hae työpaikkaa-painikkeen kautta viimeistään 31.1.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse Tero Hyötyläinen, Martta Virtanen ja Jonna Grefberg etunimi.sukunimi@kela.fi.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun