Sosiaalisen median videosisällöntuottaja

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Gigantti

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi, Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 31.10.2023

Haemme Giganttiin sosiaalisen median videosisällöntuottajaa, joka toimii samalla yrityksen kasvoina eri somekanavissa – Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa ja TikTokissa. Positio on vakituinen ja tulet toimimaan osana Gigantin markkinointitiimiä.

Mitä tavoittelemme?
Sosiaalinen media muuttuu jatkuvasti ja videosisältöjen merkitys korostuu entisestään. Gigantti tarvitsee laadukasta, hauskaa, opettavaista ja kiinnostavaa videosisältöä päivittäin, jotta voimme vaikuttaa asiantuntevasti ja palvella lähestyttävästi myös sosiaalisen median kanavissamme.

Miten homma toimii?
Sosiaalisen median videosisällöntuottajana käsikirjoitat ja toteutat videosisältöjä eri kanaviimme – kohderyhmä, pääviestit, tavoitteet ja Gigantin ilme sekä tone-of-voice huomioiden. Videosisällön kuvaaminen tapahtuu pääosin myymälöissä. Toivomme, että asut pääkaupunkiseudulla.

Hae ripeästi, mutta ajatuksella!
Laita meille omannäköisesi lyhyt videohakemus pikapikaa, mutta viimeistään 31.10.2023. Kerro videolla, miksi juuri sinä olisit sopivin osaaja tähän pestiin. Laitathan hakemukseen liitteeksi myös linkit omiin somekanaviisi ja mahdollisiin työnäytteisiisi (kuten videot, graafiset työt tai tekstit, jotka haluaisit meille esitellä). Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kysyttävää? Ota ihmeessä yhteyttä:
Gigantin Digital Marketing Manager Jani Salo antaa tehtävästä mielellään lisätietoja sähköpostin välityksellä: jani.salo@gigantti.fi tai puhelimitse ke 18.10. klo 12-14 tai to 26.10 klo 13-14.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun