Social Media Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Verkkokauppa.com

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 6.6.2024 Haku on päättynyt

Pääasiallinen tehtäväsi on vastata Verkkokauppa.comin sosiaalisen median kanavien orgaanisesta sisällöntuotannosta ja hallinnasta. Sosiaalisen median asiantuntijana olet avainasemassa vahvistamassa Verkkokauppa.comin brändiä. Tavoitteenasi on viedä sosiaalisen median sisältöstrategiaa eteenpäin ja vaikuttaa siihen, miten Verkkokauppa.com pitää yhteyttä suomalaisiin sosiaalisessa mediassa.

Tehtäväkenttääsi sisältyy muun muassa:

– Sisältöjen suunnittelu ja toteutus (esim. tekstejä, kuvia ja videoita) yhdessä sekä sisäisten että ulkoisten kumppanien kanssa pohjautuen sosiaalisen median strategiaamme
– Sosiaalisen median ja yhteisömanageroinnin kehittäminen, toteuttaminen ja siitä raportoiminen
– Sisällön päivittäisen julkaisemisen ja ajoittamisen hallinnointi kaikissa sosiaalisissa verkostoissa (teksti, kuvat, videot jne.) yhteistyössä sisäisten kumppaneiden kanssa
– Maksetun somemainonnan ymmärrys ja hyödyntäminen orgaanisten sisältöjen näkyvyyden kasvattamiseksi
– Sisältöjen jatkuva parantaminen seuraamalla ja analysoimalla asianmukaisia mittareita, käytäntöjä ja omia laadullisia oivalluksia

Pääset työskentelemään monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän parissa, kehittämään taitojasi sekä suunnittelemaan sisältöjä yhdessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvien kollegoiden kanssa. Olet osa Verkkiksen brändi- ja viestintätiimiä, jossa työskentelet yhdessä muiden markkinoinnin ja viestinnän erikoisosaajien kanssa. Tämän lisäksi teet tiivistä yhteistyötä mm. digimarkkinointi-, online- ja sisältötiimien kanssa. Olemme ketterästi markkinoinnin trendien aallonharjalla ja suhtaudumme työhömme ammattimaisesti, mutta aina pieni pilkesilmäkulmassa.
Kyseessä on vuoden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työskentelemme hybridimallissa, jonka mukaan voit työskennellä pääasiassa etenä niin halutessasi. Rooliin kuuluu kuitenkin säännöllisiä viikottaisia kohtaamisia tiimin kanssa toimistolla Jätkäsaaressa.

Miltä onnistuminen sosiaalisen median asiantuntijan roolissa näyttää?

Saatat olla etsimämme some-ammattilainen, mikäli olet jo kerryttänyt monipuolisesti kokemusta sosiaalisen median kanavien ja sisältövirtojen hallinnasta. Olet syvällä sisällä somealustoissa, haluat ymmärtää miten käyttäjät ja sisällöt toimivat, sekä tuottaa sisältöä, joka saa seuraajamme pysähtymään ja viihtymään. Sinulta onnistuu niin sisällön suunnittelu kuin luominen usealle eri kanavalle sosiaalisen median pelikirjamme tukemana. Tärkeä osa roolissa onnistumista on päästä sisälle Verkkiksen omintakeiseen, huumorilla ladattuun sisältöön somekanavissa sekä oikea-aikainen ennakkoluuloton reagointi yhteisömme ajatuksiin.

Lisäksi osaamispaletistasi löytyvät:

– Aikaisempaa työkokemusta (noin +2–3 vuotta) sosiaalisen median sisällöntuotannosta
– Vahvaa ymmärrystä sosiaalisen median alustoista (kuten Instagram, TikTok ja Facebook), analytiikasta ja maksetuista sosiaalisista kampanjoista
– Erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot sekä kyky tuottaa eri kohderyhmille räätälöityä sisältöä (kuva/video/teksti)
– Erinomainen suomen kielen taito ja sujuva englannin kielen taito
– Eduksi on myös markkinoinnin, viestinnän tai vastaavan alan kandidaatin tutkinto

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan. Tutustu Verkkikseen lisää työpaikkana: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/.
Toimi näin, jos kiinnostuit:

Kuulostaako seuraavalta ura-askeleeltasi ja Verkkis työyhteisöltäsi? Lähetä hakemuksesi perusteluineen meille viimeistään to 6.6.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana, ja aloitamme haastattelut mahdollisesti jo ennen haun päättymistä.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Kysy lisää tehtävästä ma 27.5 klo 14–16 tai ke 29.5 klo 15–16 mahdolliselta tulevalta esihenkilöltäsi Head of brand and communications, Lauri Kutilalta puhelimitse 043-8242097 tai mailitse lauri.kutila@verkkokauppa.com


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun