Sisällöntuottaja digimarkkinointitiimiin

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
29.5.2022

Sisällöntuottaja on digimarkkinointitiimin jäsen, jonka tehtävänä on kirjoittaa osuvia markkinointiviestinnän tekstejä.

Kirjoitat sujuvasti pitkiä ja lyhyitä sisältöjä: tuotesivuja, blogikirjoituksia, whitepapereita, some-päivityksiä ja mainoksia, uutiskirjeitä ja kaikkea muuta koukuttavaa. Haastattelet asiakkaidemme asiantuntijoita ja teet itsenäistä tiedonhakua. Perehdyt asiakkaidemme liiketoimintaan, jotta osaat kirjoittaa siitä uskottavasti ja luontevasti.

Ensisijaisesti haemme ihmistä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Olet luotettava, teet työsi tehokkaasti ja ajoissa, kommunikoit asiakkaiden kanssa asiantuntevasti ja autat heitä saavuttamaan parempia tuloksia.

Kirjoittaminen on sinulle intohimo. Samaan aikaan ymmärrät, että teksti on vain yksi osa tehokasta markkinointia, joten teet sujuvasti yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa. Teet yhtä huolella niin yksittäiset somepäivitykset kuin suuret nettisivuprojektitkin. Olet itsenäinen tekijä, jonka työn jäljestä ei tarvitse huolehtia.

Parhaiten menestyt sisällöntuottajan roolissa, kun haluat jatkuvasti kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi ja osaavammaksi markkinoinnin asiantuntijaksi.

Toivelistamme sinulle:

• Erinomainen englannin kielen kirjallinen ilmaisutaito
• Suomen kielen osaaminen on eduksi, mutta ei vaatimus
• Kokemusta markkinointisisällön kirjoittamisesta, esim. verkkosivuille, blogeihin tai someen
• Oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta

Mitä tarjoamme?

• Mahdollisuuden tehdä työtä mukavien, kestävämpää tulevaisuutta edistävien asiakkaiden kanssa.
• Vapauden toteuttaa projektit juuri kuten haluat.
• Rennon ja joustavan työilmapiirin. Voit tehdä työtä etänä tai toimistoillamme Kalasatamassa ja Rovaniemellä.
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi esimerkiksi koulutuksissa ja sisältötiimin omissa sparrailutapaamisissa.

Miksi Paper Planes?

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun ja luomme yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Työyhteisönä painotamme matalaa hierarkiaa ja jokaisen vapautta valita omat työskentelytapansa. Tuemme toisiamme ja kuuntelemme toistemme ideoita.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide, on kuitenkin kysyä Tuulilta (+358 45 2300 853).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja työnäytteineen 14.3. mennessä Tuuli Taloselle sähköpostitse osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Paper Planes Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti