Sisällöntuottaja, digitaaliset palvelut

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Ilmarinen

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 3.11.2023 Haku on päättynyt

Haemme inspiroivaan porukkaamme sisällöntuottajaa Ilmarisen työkykyjohtamisen ja kuntoutuksen linjalle.

Tehtävässä pääset osallistumaan työkykyjohtamisen digipalveluiden kehittämiseen ja sisällöntuotantoon. Siihen kuuluu digitaalisten palveluiden sisältökokonaisuuksien kehittäminen, videoiden tuottaminen ja sisällön julkaiseminen eri digikanaviin Lisäksi tehtävään kuuluu olemassa olevan sisällön hiominen mm. hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, sisällön vaikuttavuuden seuraaminen analytiikan perusteella sekä yhteistyön tekeminen digikehittäjien, viestinnän, työkykyjohtamisen asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työ tehdään pääosin Ilmarisen digikanavien sisällönhallintajärjestelmään. Tarkkuutta tietojen ja sisältötekstien syöttämisessä siis tarvitaan. Pärjäät hyvin, kun otat vastuuta, olet järjestelmällinen ja teet sen, minkä lupaat etkä pelkää rutiininomaisiakaan tehtäviä.

Odotamme sinulta:

– Tehtävään sopivaa sisältömarkkinoinnin tai viestinnän ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa
– Kykyä viedä itsenäisesti läpi kehityskokonaisuuksia
– Aiempaa työkokemusta verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta
– Aiempaa kokemusta videotuotannosta
– Kykyä tuottaa sujuvaa sisältöä suomen kielellä
– Ahkeraa asennetta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
– Oma-aloitteisuutta, vastuunottamista sekä yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle:

– Mukavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa suhtaudumme positiivisesti kehitykseen ja vahvaan yhteistyöhön
– Mahdollisuuden päästä tekemään digipalvelukehitystä ja mielenkiintoista sisällöntuotantoa analytiikka sekä hakukoneoptimointi huomioiden
– Perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja tuen työssä onnistumiseen

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Pääkonttorimme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien liikenneyhteyksien päässä ja joustava hybridityömallimme tukee myös etätyöskentelyä.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa digipalveluiden asiantuntijapäällikkö Milla Stenfors 24.10. klo 9-10, 26.10. klo 9-10 ja 30.10. klo 10-11. Puh: 045 205 9993,

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.11.2023 mennessä Hae nyt – painikkeen kautta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun