Service Designer, Digital Society

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: CGI

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 31.3.2023

Tule uudeksi työkaveriksi monialaiseen porukkaan, jossa työskentelet kaupunkien ja hyvinvointialueiden digitalisaation ja muutoksen vauhdittamiseksi! Haemme nyt joukkoomme kokenutta palvelumuotoilijaa, jolla on erityistä tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kehittämisestä. Meillä pääset suunnittelemaan merkityksellisiä ratkaisuja, jotka vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. Tulevassa tiimissäsi yhdistyy vahva toimialatuntemus tekniseen osaamiseen ja sinä voisit olla osaamisellasi erinomainen lisä yhteisöömme.

Tässä tehtävässä

Tässä tehtävässä pääset ratkomaan erityisesti terveydenhuoltoalan suuria kysymyksiä. Kuinka asukkaat pääsevät tarvitsemiinsa palveluihin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti? Kuinka terveydenhoidon ja hyvinvoinnin alalle saadaan ihmisiä töihin ja miten me voimme auttaa työssä jaksamisessa ja viihtymisessä? Kuinka potilas- ja asiakaskokemusta pitäisi kehittää eri terapia-alueilla? Kuinka digitalisaatiosta saadaan suurin mahdollinen hyöty ja kuinka digipalveluita kehitetään niin, että ne tukevat ammattilaisten työtä, asukkaiden palvelukokemusta, vaikuttavaa terveydenhuoltoa ja johtamista?

Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat Suomen suurimmat kaupungit, joita autamme kehittämään sekä omia toimintojaan että asukkaille tarjottavia palveluita digitaalisten apukäsien avulla. Tällä hetkellä esillä olevia asioita ovat mm. palveluverkostojen kehittäminen, TE-palveluiden uudistaminen ja ESG-raportointi. Näissä tai toisissa, yksityisen alan asiakkuuksissamme pääset työskentelemään joustavasti oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kaikkea asiakastyötämme yhdistää halu auttaa ja viedä läpi aitoa muutosta – emme vain toimita järjestelmiä, vaan varmistamme muutosjohtamisen, viestinnän ja osallistamisen keinoin että yhteistyömme asiakkaidemme kanssa johtaa aitoon muutokseen ja toiminnan kehittymiseen.

Tunnistatko itsesi seuraavista seikoista?

Innostut monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamisesta, keskusteluista ja yhdessä suunnittelusta. Hallitset sekä uudet että vanhat menetelmät asiakasymmärryksen rakentamisesta, visiotyöskentelystä ja palveluiden konseptoinnista. Sinulla on yli 10 vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja runsaasti kokemusta terveyden- ja hyvinvoinnin alalta – joko asiakastöiden kautta tai ehkä olet itsekin terveydenhuollon ammattilainen. Asiantuntemuksesi, tuomasi näkemykset ja työsi tulokset vakuuttavat asiakkaat sekä sisältönsä että esitystapansa laadulla. Haluat edelleenkin kehittää osaamistasi asiakastyön parissa ja tuoda oman asiantuntemuksesi täysillä peliin.

Tehtävässä onnistumisen kannalta on olennaista, että tunnet terveydenhuollon ammattilaisten arkea ja eri yhteisöjen toimintaa sairaaloista hyvinvointialueisiin. Olet saattanut olla kehittämässä esimerkiksi potilaskokemusta, ammattilaisten työtä, hoitopolkuja, digitaalisia palveluita tai potilastukiratkaisuita. Perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito ja sosiaalipalvelut ovat sinun kotikenttääsi, jossa toimit varmoin ottein. Kokemus lääketeollisuuden, eri viranomaisten tai potilasjärjestöjen kanssa työskentelystä on myös iso etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tiimi, johon tulet

Digital Society -yksikkömme koostuu digi-, data-, analytiikka- ja designosaajien yhteisöstä. Meillä on monenlaista osaamista ja jokaisen asiantuntijuudelle on oma paikkansa, uskomme että viihdyt varmasti joukossamme!

CGI:llä pääset lisäksi osaksi yli 50 designerin yhteisöä, ja vaikka työskentelemme eri tiimeissä ja asiakkuuksissa, kehitämme yhteisön toimintaa, osaamista ja tiedon jakamista yhdessä. Omassa tiimissäsi olet ensimmäisiä muotoilijoita, joita olemme palkkaamassa useita. Lisäksi tulevalla esihenkilölläsi Artulla on 17 vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja usean vuoden kokemus terveydenhuoltoalan kehittämisestä. Saat siis varmasti tarvitsemasi tuen ja avun sekä oman osaamisen kehittämiseen että asiakastöissä onnistumiseen.

Tämän tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Helsinki ja joustavan hybridityön avulla haluamme mahdollistaa, että työsi ja vapaa-aikasi pysyvät tasapainossa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun