Senior WordPress Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Hion

Paikkakunta: Tampere ja Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 8.6.2023 Haku on päättynyt

Onko osaamisesi jumahtanut paikoilleen? Oletko haaveillut pääseväsi osaksi isoa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-sivustoja yhdessä muiden devaajiemme kanssa!

Olemme olleet mukana sadoissa WordPress-projekteissa ja osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan. Ollemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Hion

Olemme vuonna 2001 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo ja meitä hionilaisia on tällä hetkellä miltei 100. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu keskisuurista yrityksistä, julkisesta sektorista, sekä pörssiyhtiöistä.

Mitä tarjoamme?

Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Tiimiin kuuluu myös projektipäällikkö sekä designer. Projektityöskentelyn lisäksi Hionilla työskentelee viiden hengen tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit, kuten tekninen toteutus, laadun arviointi sekä koodikatselmointi. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Teknisen toteutusvaiheen projektimalli on ketterä ja toimiva, sillä kehittäjä tekee pääosin vain yhtä projektia kerrallaan, useamman kuukauden ajan. Projektit ovat suuria ja enterprise-tasoa, mikä mahdollistaa sitoutumisen yhteen projektiin kerrallaan. Tämä luo työrauhaa ja vapauttaa aikaa esimerkiksi oman osaamisen kehittämiselle.

Senior-kehittäjänä pidät huolen siitä, että projekti onnistuu teknisesti, hahmotat koko scopen ja huolehdit arkkitehtuurista. Olet tukena tiimin muille devaajille ja osallistut laadunvalvontaan. Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa. Meillä projektit tehdään tiimeissä, joissa jokainen on tasavertainen tiimin jäsen.

Tunnistatko itsesi?

Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.

Sinulla on ensiluokkaiset tiimityötaidot ja halu jakaa omaa osaamistasi muiden kanssa

Tuet mielelläsi junior-kehittäjiämme sekä olet mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.

Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.

Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.

Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.

Työskennellessäsi Hionilla saat

Mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta ja panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta, ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme kohti entistä monimuotoisempaa työyhteisöä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Meillä on itseohjautuva ja hierarkiaton kulttuuri – tiimit tekevät itsenäisesti projekteihin liittyvät päätökset. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista.

Voit työskennellä joko Tampereen ja/tai Helsingin konttorillamme, mutta työskentely täysin etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisammalta. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Sisäiseen viestintään käytämme Slackia ja Google Meettiä.

Meille on helppo hakea

Näetkö itsesi Hionin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi, lähetä hakemuksesi rekryjärjestelmämme kautta 8.6. mennessä.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin – takaamme että viihdyt!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun