Senior WordPress-developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Avidly

Paikkakunta: Etätyö

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 3.4.2024 Haku on päättynyt

Olemme teknologian asiantuntijoita ja luovia ongelmanratkaisijoita. Olemme huippuosaajien joukko, joilla on palava halu löytää uusia keinoja luoda asiakkailleen kasvua. Meillä täyden palvelun toimisto tarkoittaa sitä, että tarjoamme kaikki luovaan markkinointiin ja markkinointiteknologiaan liittyvät palvelut. Haastamme asiakkaidemme kanssa tämän päivän normit ja luomme vaikuttavuutta, joka tuntuu. Yhdessä teemme pieniä tekoja, suuria tekoja, vastuullisia tekoja ja vallankumouksellisia tekoja. Me Avidlyllä uskomme siihen, että markkinoinnin pitää olla asiakkaillemme kasvun ajuri ja myynnin tuoja. Tärkein edellytys sille, että voimme onnistua tässä tehtävässä, ovat innostuneet, osaavat, töissään hyvin viihtyvät ihmiset.

SENIOR WP-DEVELOPER

Etsimme kokenutta WordPress-kehittäjää liittymään tiimiimme. Arvostamme vahvaa teknistä osaamista ja intoa tuottaa laadukasta työtä sekä halua kehittyä jatkuvasti.

Tässä tehtävässä tulisit sijoittumaan Avidlyn WordPress-tukitiimiin. Työnkuvasi sisältää asiakaspalvelua tukipyyntöjen parissa, monipuolisia ylläpitotehtäviä ja verkkosivustojen auditointeja sekä vaikuttamaan tukitiimin käytänteisiin tiimivetäjän ja muun tiimin kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan WordPress-sivustojen kehittämiseen. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomaiset debuggaustaidot sekä syvällinen osaaminen HTML:stä, CSS:stä, PHP:stä ja JavaScriptistä.

Toivomme hakijoilta:

– Useamman vuoden vahvaa kokemusta WordPress-kehityksestä, mieluiten erilaisissa organisaatioissa ja erilaisilla WP-stackeilla.
– Kokemusta mainostoimistoista, digitoimistoista, ohjelmistokehitystaloista tai vastaavista organisaatioista katsotaan eduksi.
– Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme:

– Kokemusta muista verkkoteknologioista, kuten Reactista tai Angularista.
– Hyviä kommunikaatiotaitoja ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa.
– Aktiivista osallistumista WordPress-yhteisöön tai muihin avoimen lähdekoodin projekteihin.
– Saavutettavuus osaamista

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden osallistua monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien pariin.
Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja prosesseihin.
Kannustavan ja avuliaan tiimin tuen.
Joustavan työympäristön, jossa työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.
Kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Työskentelemme hybridimallilla, joten asuinpaikallasi ei ole suurta merkitystä. Tiimikavereitasi pääset parhaiten tapaamaan Helsingissä ja Oulussa.

Jos tunnistit itsesi yllä kuvatusta ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, lähetä meille hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Odotamme innolla kuulevamme sinusta viimeistään 3.4.2024.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun