Senior UX/UI Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Crasman

Paikkakunta: Helsinki, Joensuu tai Tampere

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 1.10.2023 Haku on päättynyt

Etsimme kokenutta UX/UI-suunnittelijaa hyppäämään osaksi asiakasprojektejamme ja sisäistä luovien ammattilaisten joukkoa!

Senior UX/UI Designerina pääset osallistumaan projekteihisi niiden kaikissa vaiheissa ja varmistamaan täydellisen lopputuloksen suorassa kontaktissa devaajien kanssa. Meillä olet osa mukavien ja huippuosaavien työkavereiden muodostamaa asiantuntijatiimiä, jossa pääset yhtäaikaisesti kehittämään ja kehittymään.

Osallistut valittujen avainasiakkaiden jatkuvaan kehitystyöhön aktiivisena tiimin jäsenenä ideoiden uusia toiminnallisuuksia asiakasta ohjaten. Lisäksi osallistut uusasiakashankintaan asiantuntijaroolissa ja kartoitat suunnittelun työnosaa projekteissa.

Mitä odotamme

– Sinulla on vähintään viisi vuotta työkokemusta suunnittelijana.
– Vahvan visuaalisen osaamisen lisäksi sinulla on kokemusta digitaalisesta palvelumuotoilusta ja työpajojen vetämisestä.
– Kykenet esittämään ja jäsentämään luomuksesi ymmärrettävästi asiakkaille, suunnittelijoille ja devaajille sekä kirjallisesti että suullisesti.
– Tuotat dokumentaatiot ylätason konsepteista yksityiskohtaiseen toiminnalliseen määrittelyyn.
– Sinulla on konkreettisia näyttöjä käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelusta.
– Sinulla on nälkää haastaa itseäsi ja koko tiimiä tekemään entistä hienompia toteutuksia.
– Rakastat yksityiskohtia, mutta tarvittaessa karsit pois kaiken paitsi oleellisen.
– Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Arvostamme lisäksi
– Käyttäjätestauksen ja käyttäjälähtöisten työskentelytapojen perusteiden hallintaa
– Saavutettavuusvaatimusten ymmärrystä suunnittelun näkökulmasta
– Kokemusta verkkokauppojen suunnittelusta
– Analytiikkaosaamista
– Frontendin ymmärrystä

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

Lupaamme:

– Joustavat työskentelytavat ja ammattitaitoisen tiimin tuen taustallesi.
– Matalan hierarkian, jossa omat vaikutusmahdollisuudet ovat suuret. Hierarkia on olemassa, mutta se pyrkii olemaan näkymätöntä ja perustuu osallisuuteen ja vastuunkantoon, ei titteleihin.
– Erinomaiset edellytykset oman ammattitaidon kehittämiselle.
– Hyvät työsuhde-edut (virike- ja lounasetu, hieronta, koulutusmahdollisuudet, vapaavalintaiset työvälineet, ergonomiabudjetti ja kattava sairausvakuutus).

Ehdottomasti suurin valttimme on kuitenkin kulttuurimme ja ilmapiirimme – rento, suora, välittävä ja käytännönläheinen. Tavoitteemme on olla ihmisen kokoinen työpaikka, jossa asiat hoituvat konstailemattomasti, ja jonka kulttuuriin ja arvoihin pystyy aidosti samaistumaan. Uskomme nimittäin vahvasti, että hyvä tulos ja toimiva yrityskulttuuri saavutetaan pitämällä hyvää huolta ihmisistä.

Meillä on kolme toimistoa: Helsinki, Joensuu ja Tampere. Voit työskennellä niistä missä tahansa tai yhtä hyvin etänä.

Tehtävän palkkaus on kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 4 000 € – 4 500€. Jutellaan asiasta avoimesti yhdessä heti alkumetreillä. Kuulemme mielellämme myös oman toiveesi.

Kolahtiko?

Mikäli työnkuvaus ja kulttuuri kolahtivat, laita ihmeessä hakemusta työnäytteiden tai portfolion kera tulemaan, niin jutellaan lisää.

Haku alkaa 6. syyskuuta 2023 ja päättyy 1. lokakuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun