Senior UX/UI Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Digia

Paikkakunta: Helsinki, Oulu tai Tampere

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 17.3.2024 Haku on päättynyt

Avalon on yritystoimintaa ja yhteiskuntaa uudistava muotoilu- ja markkinointiyritys, jossa työskentelee designin, markkinoinnin, viestinnän ja muutosjohtamisen ammattilaisia. Tarjoamme kaiken osaamisen, jota digiajan omnikanavaisen asiakaskokemuksen muotoilussa ja toteuttamisessa tarvitaan. Kehitämme asiakkaidemme kanssa yhdessä huipputasolle niin strategian, designin, markkinoinnin, muutosjohtamisen ja -viestinnän kuin teknologiankin. Huomioimme myös pintaa syvemmällä olevat asiat, kuten prosessi- ja teknologiahaasteet, joten meidän ratkaisumme todella sekä toimivat että tuntuvat.

Avalon on osa Digian lähes 1500 asiantuntijan yhteisöä. Pystymme toimittamaan kaikki muotoilemamme palvelut myös teknisesti todella haastavien yksityiskohtien osalta. Vastaamme asiakkaidemme kriittisiin osaamistarpeisiin laajasti, liittyivät ne sitten tietoturvaan, datan hyödyntämiseen, integraatioihin, sovellusten kehittämiseen, laadunvarmistukseen, hankejohtamiseen tai 24/7 auki olevaan asiakastukeen. Meihin luottavat esimerkiksi korkean turvatason toimijat, laajaan systeemiseen muutokseen tähtäävät verkostot, korkeakoulujen yhteenliittymät, kansainväliset konsernit sekä yhteiskuntaa uudenlaisella teknologialla tai päräyttävillä viihde- ja kulttuuripalveluilla uudistavat digiaikakauden pioneerit.

Uskomme rajattomaan oppimiseen, tiedon ja osaamisen jakamiseen, rohkeuteen ja ammattiylpeyteen. Olemme sitoutuneet inklusiivisuuden, tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja ylipäätään hyvinvoinnin edistämiseen ja vastuullisuuden kehittämiseen. Meille on tärkeää, että jokainen uusi yhteisömme jäsen tukee aidosti ajatusta tasa-arvosta ja diversiteetistä työyhteisössä sekä haluaa rakentaa kestävää liiketoimintaa, jotta voimme aina katsoa taaksepäin ylpeinä ja olla tyytyväisiä saavutuksiimme. Töihin suhtaudumme vakavasti ja tinkimättömästi, mutta osaamme pitää myös hauskaa. Vietämme aikaa yhdessä ja meillä on mahtava asenne, joka ilmenee arjessa esimerkiksi korkeana valmiutena auttaa työkaveria.

Asiakaskysynnän kasvaessa etsimme Avalonin luovaan Design-tiimiin Senior UX/UI Designeria!

Tehtäväsi muotoutuu taustasi, mielenkiinnon kohteidesi ja asiakkaidemme tarpeiden yhdistelmänä. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi asiakkaiden ja käyttäjien tarpeiden tutkiminen, työpajojen ja muun yhteiskehittämisen fasilitointi, ongelmien ratkaisu, visualisointi ja käyttöliittymien sekä käyttökokemuksen suunnittelu. On plussaa, jos haluat tehdä myös käytettävyyden asiantuntija-arvioita, suunnitella ja vetää käyttäjätestausta, toimia saavutettavuuden asiantuntijana, osallistua myyntiin, jakaa osaamistasi tiimin kanssa ja oppia monipuolisen tiimin kanssa uusia taitoja laajasti, sillä tavallista laajempi osaaminen muotoilun ja markkinoinnin saralla on luovan tiimimme tärkeä ominaisuus, josta haluamme pitää kiinni.

Kriteerit

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus UX/UI -designerina toimimisesta. Sinulla on vahva motivaatio ja osaaminen tehdä ihmiskeskeistä työtä. Haluat tuoda käyttäjätutkimuksen, käytettävyystestauksen, saavutettavuuden ja käytettävyyden pohjalta perusteltuja näkökulmia ketterien kehitystiimien toimintaan. Toivomme, että olet aktiivinen ja sosiaalinen ja osallistut mielelläsi sekä oman Design-tiimimme että myös kulloistenkin myynti- ja asiakkuustiimien toimintaan. Itseohjautuvuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä asiantuntijanamme saatat toimia itsenäisesti ihmiskeskeisen näkökulman edustajana suurissakin hankkeissa. Oman vastuun kantaminen työn laadun ja aikataulujen suhteen on meille tärkeä asia. Meillä et jää koskaan yksin, vaan tukenasi on laaja ja osaava asiantuntijoiden verkosto.

Toimintatavat

Asiakaskokemuksen kehittäminen on koko organisaation yhteinen tehtävä.

Vahvuuksiamme ovat:

– Luotettavuus sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet
– Monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä huippuosaaminen
– Monipuolinen tarjoama, jossa yhdisteltävyys mahdollistaa laajenevat asiakkuudet
– Vahva taloudellinen asema
– Liiketoimintamalli, jossa jatkuvaluonteiset palvelut tuovat vakautta liiketoimintaan

Kulttuuri

Kulttuurissamme ihmisten hyvinvointi koetaan tärkeäksi ja yksilöön suhtaudutaan kunnioittavasti. Meillä on aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Ihmisiä, joilla on omat kokemuksensa ja tunteensa ja jotka haluavat muuttaa maailmaa muotoiluajattelun, empatian, ihmiskeskeisyyden ja vahvojen arvojen kautta. Mutkatonta johtamista ja avointa keskustelua. Taitavia visualisteja sekä tarinankertojia, joilla on sana hallussa. Taiteilijasieluja, jotka rakastavat kauniita ja kutsuvia juttuja, mutta tekevät toisaalta kovaa bisnestä ja hyvää tulosta.

Meitä avalonilaisia on noin 40 ja digialaisia lähes 1500. Tehtävä sijoittuu luovaan Design-tiimiimme, jossa työskentelee parikymmentä muotoilun ja markkinoinnin ammattilaista. Työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Eniten työkavereita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Henkilöstömme on menestyksemme avaintekijä ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten toimesta.

digialainen avaloniitti

/’digialainen avaloniitti/

substantiivi
Digialainen avaloniitti (Homo Digitus Avalonius) on ihmisestä polveutuva laji, jolle on tyypillistä neuvokkuus, rohkeus, uteliaisuus ja joskus myös vahva oma tahto.
Todella pätevä ilman pätemistä.
Elämänmittaisesta oppimisesta ja tiedon jakamisesta innostuva, rohkea ammattilainen.
Dynamic Individual contributing to Growth, Innovation and Ambition

Asiakkuudet

Toimimme useilla eri toimialoilla Suomen merkittävimmissä digitalisaatio- ja muutoshankkeissa. Teemme sekä suurten asiakkuuksien mittavia kehityshankkeita että kiinnostavia, osaamistamme eteenpäin vieviä pienempiä edelläkävijäprojekteja. Kansainvälinen liiketoimintamme on kasvussa. Työnkuvasi muotoutuu asiakkaidemme tarpeiden lisäksi myös omien kiinnostuksen kohteittesi ja taustasi mukaan. Meillä on merkittäviä asiakkuuksia esimerkiksi hyvinvointialueilla, turvallisuussektorilla, korkeakoulusektorilla sekä kaupan ja matkailun toimialoilla.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian! Olisi upeaa, jos voisit liittää hakemukseesi myös visuaalisen portfoliosi.

Kysymyksiisi vastaa

Vesa Hack, Head of Design, 40 172 1346, vesa.hack@digia.com


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun