Senior UX Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: DNA

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 28.5.2023

Etsimme Senior UX Designeria vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

Työtehtävä: Senior UX Designer
Aloitus: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa
Haku päättyy: 28.5.2023

Lisätietojen antaja: Lead UX Designer Mika Purjesalo, PE 12.5.2023 klo 9-12, p. 044 044 2106

TULEVA TIIMISI:

DNA:n digitaalisten palveluiden kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille.

Nyt haluamme kasvattaa design -tiimiämme kokeneella UX-suunnittelijalla vastaamaan palveluidemme ja digitaalisten tuotteidemme asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka nähdään meillä ensiarvoisen tärkeänä asiana. Tehtäviesi painopiste tulee olemaan viihdepuolen tarjoamassamme ja haastavissa DNA TV -kuluttajasovellusten käyttöliittymissä.

Iloisen porukkamme innostus syntyy motivaatiosta kehittää ja uudenaikaistaa laajaa digitaalista ekosysteemiämme. Tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Vastuunottokyky, toisten huomioiminen, rakentava asenne sekä positiivinen tapa suhtautua haasteisiin ovat ydinasioita, jotka yhdistävät meitä.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tulet työskentelemään osana palvelukehitysyksikkömme UX design -tiimiä, yhteistyössä myös DNA:n palvelumuotoilijoiden ja brändin kehityksen kanssa. Roolisi myötä päivittäin myös osana DNA:n TV-liiketoimintaa ja tuotekehitystä.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

– DNA-TV palveluidemme ja kuluttajasovellusten (web, mobiili ja DNA TV Hubi -laite) kehittäminen sekä niiden muotoilu helppokäyttöisiksi asiakkaillemme
– Yhteistyö muiden designereiden, product ownereiden, kehittäjien ja liiketoiminnan edustajien kanssa
– Käyttöliittymien visuaalinen suunnittelu, prototypointi sekä osallistuminen DNA design systemin kehittämiseen
– Osallistava design -menetelmien hyödyntäminen sidosryhmien kanssa
– Käyttäjätestaus ja laadullisen sekä määrällisen tiedon hyödyntäminen osana päätöksentekoa

TOIVOTTU OSAAMISESI:

– Vahvaa kokemusta ja näyttöjä käyttäjälähtöisestä suunnittelusta
– Tiimityötaitoja ja kykyä kommunikoida ideasi muille johdonmukaisesti
– Kokemusta toimimisesta osana ketterää ohjelmistokehitystiimiä
– Pitkäjännitteisyyttä hallita isoja kokonaisuuksia
– Hyviä visuaalisia taitoja ja intohimoa ratkaisulähtöisiin, mutta viimeisteltyihin toteutuksiin
– Tietotaitoa soveltaa palvelumuotoilun menetelmiä osana työtäsi
– Kokemusta sekä web-toteutusten että mobiiliapplikaatioiden käyttöliittymistä
– Saavutettavuusasioiden ymmärrys teoriassa ja käytännössä

OLISIKO AIKA JÄTTÄÄ HAKEMUS?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mika Purjesalo kertoo sinulle mielellään lisää perjantaina 12.5.2023 klo 9-12 puh. 044 044 2106, s-posti mika.purjesalo(at)dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 22.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan hakemukseesi linkki portfolioosi.

Työskentelemme suurimmaksi osaksi etätyömoodissa, muutoin fyysinen työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun