Senior Software Developer (WordPress)

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Hion

Paikkakunta: Tampere, etätyö

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus, Ohjelmistokehitys - back end

Viim. hakupäivä: 5.3.2024 Haku on päättynyt

Haemme motivoitunutta senior devaajaa Tampereelle – Nyt sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan ja kehittämään verkkosivustoja ja -sovelluksia yhdessä muiden devaajiemme kanssa!

Olemme vuonna 2001 perustettu ohjelmistotalo ja meitä Hionilaisia on tällä hetkellä jo miltei 80. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia sekä verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Teemme palveluita, jotka eivät kuormita ympäristöä sekä tuomme kestävän kehityksen periaatteet osaksi digiratkaisuja.

Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu keskisuurista yrityksistä, pörssiyhtiöistä sekä julkisesta sektorista. Arvomme Committed, Inspirational & Sustainable näkyvät kaikessa tekemisessämme.

-Committed – Olemme sitoutuneita löytämään parhaat ratkaisut meidän asiakkaillemme. Samaan aikaan nautimme työnteosta ja osaamme pitää hauskaa.
-Inspirational – Työyhteisönä olemme uteliaita ja välittäviä. Olemalla inspiroivia, olemme rehellisiä, maanläheisiä sekä päättäväisiä.
-Sustainable – Välitämme maapallostamme, tapamme toimia ovat kestäviä, eettisiä ja läpinäkyviä

Mitä rooli sisältää?

Etsimme Senior Software Developeria, joka nauttii haasteista ja haluaa työskennellä ketterässä tiimissä luoden digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. Sinulla on vahva kokemus WordPress-pohjaisten projektien parissa ja haluat jakaa tietoasi myös muille devaajille. Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien, projektipäällikön sekä designerin kanssa. Projektityöskentelyn lisäksi Hionilla työskentelee tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä. Senior-kehittäjänä pidät huolen siitä, että projekti onnistuu teknisesti, hahmotat koko scopen ja huolehdit arkkitehtuurista. Olet tukena tiimin muille devaajille ja osallistut laadunvalvontaan. Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa.

Työskentelemme eri teknologioiden parissa, ja kannustamme käyttämään erilaisia työkaluja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Meillä käytetään päivittäin monipuolisia työkaluja, teknologioita ja alustoja, kuten Google Cloud Platformia, Dockeria, WordPressiä ja Reactia – toivomme myös että nämä luonnistuvat sinulta.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit, kuten tekninen toteutus, laadun arviointi sekä koodikatselmointi. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa. Teknisen toteutusvaiheen projektimalli on ketterä ja toimiva, sillä kehittäjä tekee pääosin vain 1-2 projektia kerrallaan, useamman kuukauden ajan. Projektit ovat suuria ja enterprise-tasoa, mikä mahdollistaa sitoutumisen yhteen projektiin kerrallaan.

Palkkataso on noin 4500-5800€ riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Tunnistatko itsesi?

 • Olet nähnyt paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia
 • Sinulla on +6 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä sekä soveltuva tutkinto
 • DevOps-maailma kiinnostaa sinua ja sinulla on ennen kaikkea halua ja uteliaisuutta oppia ja kehittyä
 • Sinulla on hyvä ymmärrys HTTP-periaatteista ja käsitteistä, olet tottunut konfiguroimaan Docker-ympäristöjä sekä olet taitava PHP-ohjelmoinnissa, palvelininfrastruktuurin hallinnassa ja WP:n parhaissa käytännöissä
 • Sinulla on kokemusta räätälöityjen teemojen ja liitännäisten kehittämisestä sekä kykyä määritellä ja luoda räätälöityjä sisältötyyppejä ja taksonomioita
 • Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja teet mielelläsi yhteistyötä niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa
 • Sinulla on ensiluokkaiset tiimityö- ja ongelmanratkaisutaidot ja tuet mielelläsi junior-kehittäjiämme sekä jaat omaa osaamistasi muiden kanssa
 • Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja pystyt käsittelemään monenlaisia projekteja eri toimialoilla.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti huolehtia työn etenemisestä
 • Sinulta löytyy kiinnostusta tekoälyä ja/tai vihreitä digipalveluita kohtaan
 • Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Miksi Hionille

Hionilla saat mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta. Panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme entistä inklusiivisempaa työyhteisöä. Ympäristötietoisena yhteisönä sitoutuminen vihreämmän maailman edistämiseen löytyy olemassaolomme ytimestä. Kunnianhimoiset ESG-tavoitteet ohjaavat työtämme, ja tämä näkyy myös asiakkuuksissamme.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme. Pääset osallistumaan koulutuksiin ja seminaareihin huolehtien oman osaamisesi kehittämisestä.

Sijoitut Tampereen päätoimistolle, mutta työskentely etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisemmalta. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy tekemisessämme.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!

Näetkö itsesi Hionin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat hakea paikkaa, niin voit joko jutella rekrybotin kanssa yllä (vaatii evästeiden hyväksymisen) tai vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta 5.3. mennessä.

Haethan pian, sillä tutustumme hakijoihin jo hakuaikana ja etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessimme etenee seuraavasti:

1.Haastattelu Talent Acquisition Partnerin kanssa
2.Let’s talk about tech -haastattelu Senior Software Developerin ja tulevan esihenkilön kanssa
3.Lyhyt juttutuokio meidän toimarin Villen kanssa
4.Suosittelijoiden tarkistaminen RefAppin kautta

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä meidän Talent Acquisition Partneriin, Mariiaan (mariia.maaranen@hiondigital.com tai puh. +358 442577800).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun