Senior Project Manager

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Hion

Paikkakunta: Tampere, Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 3.7.2024 Haku on päättynyt

Olemme vuonna 2001 perustettu ohjelmistotalo ja meitä Hionilaisia on tällä hetkellä miltei 60. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia sekä verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Teemme palveluita, jotka eivät kuormita ympäristöä sekä tuomme kestävän kehityksen periaatteet osaksi digiratkaisuja.

Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu keskisuurista yrityksistä, pörssiyhtiöistä sekä julkisesta sektorista. Arvomme Committed, Inspirational & Sustainable näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Committed – Olemme sitoutuneita löytämään parhaat ratkaisut meidän asiakkaillemme. Samaan aikaan nautimme työnteosta ja osaamme pitää hauskaa.
Inspirational – Työyhteisönä olemme uteliaita ja välittäviä. Olemalla inspiroivia, olemme rehellisiä, maanläheisiä sekä päättäväisiä.
Sustainable – Välitämme maapallostamme, tapamme toimia ovat kestäviä, eettisiä ja läpinäkyviä

Mitä rooli sisältää?

Etsimme Project Manageria, jolla on vahva ymmärrys ohjelmistokehityksen käytännöistä sekä taitoa kehittää ja hallita projekti- ja aikataulusuunnitelmia, budjetteja ja resursseja sekä kykyä päivittää niitä tilanteiden muuttuessa. Tässä roolissa pääset luotsaamaan projektitiimiä ketterien toimintatapojen mukaisesti saavuttaaksesi määräajat ja varmistaaksesi projektin onnistuneen lopputuloksen.

Projektimme ovat monipuolisia ja haastavia, mikä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehitykseen. Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot tekevät yhteistyöstä sidosryhmien kanssa tehokasta ja sujuvaa. Työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa, erikokoisten ja eri toimialojen asiakkaiden kanssa.

Toimit myynnin tukena ja olet vastuussa laskutuksesta, raportoinnista ja taloudellisten tavoitteiden seuraamisesta. Dokumentoit selkeästi ja tiiviisti projektisopimukset, tilanneraportit ja jälkiarviot. Uskallat tehdä päätöksiä ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Luot myönteistä ilmapiiriä ja yhteishenkeä tiimin kesken sekä motivoit tiimin jäseniä.

Palkkahaitari tässä roolissa on 4300€-5300€. Palkkataso riippuu kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Tunnistatko itsesi?

Sinulla on +7 vuoden kokemus projektien asiakaslähtöisestä johtamisesta IT-alalla sekä ymmärrystä teknologioista ja suunnittelusta. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi
Ketterä projektijohtaminen on sinulle tuttua ja sinulla on osaamista erilaisista projektinhallinnan menetelmistä kuten Scrum ja Agile
Pystyt ottamaan yleisön haltuun uskaltaen tuoda omia näkemyksiäsi esiin
Tykkäät ottaa ohjat omiin käsiisi ja nautit tiimityöskentelystä – vuorovaikutustaitosi ovat erinomaisella tasolla
Ymmärrät asiakkaiden tarpeita, myynnillisyys ja palveluhalukkuus huokuvat sinusta – teet mielelläsi yhteistyötä niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa
Vahvaa osaamista erityisesti scopen, vaatimusten, riskien ja projektien kokonaisvaltaisesta hallinnasta
Sinulla on aiempaa kokemusta hankehallinnasta, budjetoinnista ja monitoimittajaympäristöstä
Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti huolehtia työn etenemisestä ja priorisoinnista
Sinulta löytyy kiinnostusta tekoälyä ja/tai vihreitä digipalveluita kohtaan
Erinomaiset kommunikointi- ja neuvottelutaidot niin suomeksi kuin englanniksi

Miksi Hionille

Hionilla saat mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta. Panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme entistä inklusiivisempaa työyhteisöä.

Ympäristötietoisena yhteisönä sitoutuminen vihreämmän maailman edistämiseen löytyy olemassaolomme ytimestä. Kunnianhimoiset ESG-tavoitteet ohjaavat työtämme, ja tämä näkyy myös asiakkuuksissamme.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme. Pääset osallistumaan koulutuksiin ja seminaareihin huolehtien oman osaamisesi kehittämisestä.

Voit työskennellä joko Helsingin tai Tampereen toimistollamme, mutta työskentely etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisemmalta. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy tekemisessämme.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!

Näetkö itsesi Hionin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat hakea paikkaa, niin voit lähettää hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta 3.7 mennessä.

Meitä kiinnostaisi kuulla hakemuksellasi mielenkiintoisimmista projekteistasi. Kerro meille esimerkiksi mikä oli roolisi, millaisessa tiimissä/ympäristössä teit töitä, muuttuiko jokin olennaisesti projektin aikana ja mikä oli työsi vaikutus asiakkaan liiketoimintaan.

Haethan pian, sillä tutustumme hakijoihin jo hakuaikana ja etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessimme etenee seuraavasti:

Haastattelu Talent Acquisition Partnerin kanssa
Substanssihaastattelu projektipäällikön ja team leadin kanssa
Lyhyt juttutuokio meidän toimarin Villen kanssa
Suosittelijoiden tarkistaminen RefAppin kautta

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä meidän Talent Acquisition Partneriin, Mariiaan (mariia.maaranen@hiondigital.com tai puh. +358 442577800).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun