Senior Front-End Developer

Yritys
Idean
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.11.2012

Tervehdys, fronttikoodauksen mestari

Me olemme Idean, maailman suurin yksityisomisteinen käyttökokemuksia ja käyttöliittymiä suunnitteleva design-talo. Meillä työskentelee yli viidenkymmenen huippuammattilaisen inspiroiva tiimi, käyttöliittymäsuunnittelijasta psykologiin. Viime vuosien aikana olemme onnistuneet luomaan suuren joukon maailmalla tunnistettavia ja tunnustettuja digitaalisia palveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella sekä Kalifornian piilaaksossa. Asiakkainamme meillä on kiinnostava joukko yrityksiä – niin maailman suurimpia brändejä, kuin tulevaisuuden menestystarinoita, Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Voisimmekin sanoa, että palveluvienti on meillä verissä.

Kaikille meille Ideanilaisille on yhteistä intohimo, jolla asiakkaidemme palveluita rakennamme. Kysynnän kasvaessa korvia huumaavalla vauhdilla ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt Idean Houseen, uniikkiin toimistoomme Helsingin Lauttasaaressa:

Taitavaa senioritason Front-End Developeria

Valinnassa painotamme erityisesti seuraavia osaamisalueita:

– Vahva JavaScript –osaaminen
– Erityisen vahvat jQuery –taidot (plugin framework, widgets, jne.)
– XHTML / CSS –osaaminen (-> HTML5/CSS3)
– Adaptive UI ja Responsive UI ovat Sinulle tuttuja aiheita
– Eduksesi on myös PHP tai Python – osaaminen ja sen myötä myös Drupal ja/tai WordPress

Toimit tärkeänä toteuttajana sekä teknisenä asiantuntijana suunnittelemillemme käyttäjälähtöisille konsepteille. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvään yhteistyöhön tiimimme jäsenenä.

Ideanilla arvostamme erityisesti hakijoita, joilla on jo vahvaa kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta. Persoonana olet energinen, luova ja positiivinen myös muutosten/tiukkojen aikataulujen alla ja omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot. Kommunikoit luontevasti myös englanniksi.

Tarjoamme mahdollisuuden olla joukossamme luomassa jotain aivan uutta: digitaalisia palveluita, jotka muuttavat maailmaa. Tule ja hurmaa meidät. Meille voi olla vaikea päästä, mutta mikäli onnistut siinä, takaamme kiinnostavimman asiakasportfolion mitä Suomesta voi löytää, monipuolisen joukon persoonallisuuksia ja Suomen lojaaleimman design-työyhteisön. Meillä ei kaveria jätetä. Mikäli tunsit sykäyksen, ota yhteyttä ja tavataan teekupin ääressä.

Lisätietoja: www.idean.com, sekä henkilöstöjohtajamme Niko Frilander, puh: 041-5353 283. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteella: niko.frilander@idean.com
Liitä hakemukseesi esimerkkejä osaamisestasi esim. linkkejä työnäytteisiisi.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi :)

Lisätietoa

Jätä kommentti