Senior Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Alma Media

Paikkakunta: Helsinki / Tampere / Hybridi

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Tekninen kehitys - front end, Tekninen kehitys - back end

Viim. hakupäivä: 26.3.2023

Tiesitkö, että Almalla on kansainvälinen noin 350 devaajan yhteisö, joka tukee ja kehittää toinen toisiaan? Nyt sinulla on myös mahdollisuus päästä osaksi tätä yhteisöä, sillä haemme joukkoomme Senior devaajia rakentamaan uutta ajoneuvokaupan myynninohjausjärjestelmää.

Alman Liikkumisen yksikkö rakentaa uutta ajoneuvokaupan myynninohjausjärjestelmää ja kehittää suosittuja moottorimarkkinapaikkoja kuten Nettiauto.com, Autotalli.com, Nettimoto.com ja Nettivene.com. Jotta rakentaminen sujuisi vieläkin paremmin, kaipaamme tiimiin senior –tason osaajia, joilla on halua kehittää ja nostaa tekemisen tasoa, mentoroida junioreita ja yhdessä luoda jotain täysin uutta.

Eli siis mitä me liikkumisen yksikössä tehdään käytännössä?

Tavoitteenamme on luoda myynninohjausjärjestelmä SaaS-palveluna, joka vastaa nykyaikaisen digitaalisen autoliikkeen ammattilaisen tarpeita: laiteriippumaton, intuitiivinen käyttää, helppo ottaa käyttöön ja ylivoimainen käyttökokemus nykyisiin markkinoihin verrattuna.

Mitä osaamista kaipaamme?

Emme tällä kertaa etsi tiimiimme junioreita, vaan osaajia, joilla on jo kokemusta. Almalla on toimintaa useassa eri maassa, joten suomen kielen lisäksi edellytämme myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Et tyydy vähään ja sinulle on ylpeyden aihe tuottaa laadukasta koodia jatkuvasti tutkimalla ja ottamalla asioista aktiivisesti itse selvää. Haluat tulla koko ajan paremmaksi siinä mitä teet ja haluat myös auttaa muita kasvamaan ja kehittymään. Ymmärrät, että vain yhdessä tekemällä ja eri osaamisalueita hyödyntämällä pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Responsiivia käyttöliittymiä rakennamme ReactJS / TypeScriptilla hyödyntäen Liikkumisen design systeemiä. Taustajärjestelmiä rakennamme NodeJS / TypeScript / AWS Lambda -kombolla. Käytämme ensisijaisena natiivi julkipilvipalvelualustana AWS:ää (CDK, Lambdas, API Gateaway, DynamoDB, RDS, S3, SQS), jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2012 lähtien.

Odotamme, että sinulta löytyy työkalupakista osaamista käyttämistämme teknologioista useamman vuoden ajalta. Lisäksi sinulla löytyy kykyä REST API-rajapintojen suunnitteluun ja toteutukseen hyödyntäen OpenAPI-spesifikaatiota tai vastaavaa. Kokemus integraatioista sekä tietokannoista (Postgres ja DynamoDB) sekä kokemus design systeemeistä huomioidaan eduksesi.

Miksi valita Alma?

Almassa kannustamme kaikkia olemaan rohkeita: kokeile, epäonnistu ja yritä uudelleen.

Tarjoamme Alma Consumerin Liikkumisen yksikössä monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille. Devaajayhteisö tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen Almassa. Olemme ohjelmistotuotetalo – meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen, vaan meille on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Meiltä saat käyttöösi huipputyövälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan. Pääset työskentelemään Alma-talolla avarissa liiketiloissa Helsingin ytimessä tai Tampereella Liikekeskus Siperian tiloissamme. Voit tehdä joustavasti töitä myös osittain etänä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oppia uutta niin töitä tekemällä kuin koulutuksissa ja konferensseissa.

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, laajat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Meillä on rento meininki, modernit työkalut sekä osaavat ja asiantuntevat kollegat.

Alma Consumer on ketterä ja kehittyvä digitaalisiin kuluttajapalveluihin keskittynyt yritys ja osa Alma Media konsernia. Useat valtakunnallisesti vahvat brändimme kuten Nettiauto.com, Autotalli.com, Etuovi.com ja Vuokraovi.com, Iltalehti tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä dynaamisten verkkopalveluiden parissa. Meillä pääset oppimaan alan parhailta ja rakentamaan palveluita, joita miljoonat suomalaiset käyttävät päivittäin. Työsi tulos ei siis jää huomaamatta, päinvastoin.

Alman devaajiin, käytettyihin teknologioihin voit tutustua tarkemmin täällä: Alma Developer & Designer (almamedia.dev)

Onnistuimmeko herättämän kiinnostuksesi?

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 26.3.2023.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun