Senior Content Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: DNA

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi, Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 30.10.2023 Haku on päättynyt

Etsimme selkokielistä, konseptuaalista ja idearikasta Senior Content Designeria vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta meillä voit työskennellä myös mutkattomasti etänä.

DNA:n digitaalisten palveluiden kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille. Tulet työskentelemään osana palvelukehitysyksikkömme UX- ja design -tiimiä, päivittäisessä yhteistyössä myös yksikkömme business analystien ja product ownereiden kanssa. Muita sidosryhmiäsi ovat esim. online-kasvutiimit, brändin kehitys ja markkinointi.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

 • Tiimin UX-designereiden kanssa yhdessä ideoiminen, ongelmanratkaisu ja UX writing
 • Konseptien ja hankkeiden sisällöllisen vastuun ottaminen
 • Muodostaa ideoista johdonmukaisia ja toteutettavia konsepteja, jotka kommunikoit ymmärrettäväni suunnitelmina sidosryhmille
 • Optimointi, kiteyttäminen, selkokielisyys ja sekä terminologian yhdenmukaisuuden vaaliminen
 • Kaupallisten ja palvelullisten digitaalisten asiakaspolkujen kehittäminen sekä niihin liittyvät copywriting-työt
 • Toisinaan ilmoitusten, tiedotteiden, sisältömarkkinoinnillisten artikkeleiden ja ohjeistojen laatiminen

Mitä voimme tarjota sinulle?

Iloisen porukkamme innostus syntyy motivaatiosta kehittää ja uudenaikaistaa laajaa digitaalista ekosysteemiämme. Tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua, ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Vastuunottokyky, toisten huomioiminen, rakentava asenne sekä positiivinen tapa suhtautua haasteisiin ovat ydinasioita, jotka yhdistävät meitä.

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Millaista työntekijää/uutta tiimiläistä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolta löytyy:

– Vahvaa kokemusta ja näyttöjä sisältösuunnittelusta sekä copywriting töistä isommissa kokonaisuuksissa
– Kokemusta toimimisesta esim. palvelukehitys- ja palvelumuotoiluhankkeisssa, joissa tekstin merkitys on tärkeää sujuvalle asiakaskokemukselle
– Taitoa tuottaa sekä idearikasta lyhyempää tekstisisältöä että pidempää asiatekstiä
– Digikirjoittamisen lainalaisuuksien tunteminen sekä asiakkaan että hakukoneiden näkökulmasta
– Hyvät presentaatio- ja kommunikaatiotaidot, joilla esitellä, opastaa ja sidosryhmiä hahmottamaan selkeästi abstraktejakin kokonaisuuksia
– Kyky tiivistää sekä kiteyttää asioita ymmärrettävästi
– Ymmärrystä saavutettavuudesta.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa, mutta sujuva tekstin tuotanto englanniksi on silloin tällöin myös tarpeen.

Kiinnostuihan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Lead UX Designer Mika Purjesalo kertoo sinulle mielellään lisää torstaina 19.10. klo 11-14 puh. 044 044 2106, s-posti mika.purjesalo(at)dna.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 30.10.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan hakemukseesi CV ja kooste projekteista sekä asiakkaista, joiden parissa olet työskennellyt ja missä roolissa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun