Scrum Master, verkkokauppa.com

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Verkkokauppa.com

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 30.11.2023 Haku on päättynyt

Etsimme uutta Scrum Masteria vahvistamaan Verkkiksen ohjelmistokehitysporukkaa. Tule jättämään kädenjälkesi Suomen suosituimpaan verkkokauppaan kehittämällä tiimiesi toimintaa entistä sujuvammaksi!

Pähkinänkuoressa: Roolisi Scrum Masterina Verkkiksellä

Verkkiksen sisällä toimii lähes 80 hengen ohjelmistotalo. Toimit Scrum Masterina tiimeillesi ja autat niitä toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja saavuttamaan tavoitteensa hyvässä hengessä. Varmistat, että vastuullasi olevat ohjelmistokehitystiimit toimivat ketterän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kuten kaikki organisaatiot, myös me olemme mukauttaneet Scrumin oppeja toimintaympäristöömme sopivaksi. Tehtäväsi Scrum Masterina onkin jatkuvasti kehittää ja parantaa tiimin toimintatapoja ja pitää huolta siitä, että tiimin jäsenet saavat tarvitsemansa tuen tehdäkseen työnsä hyvin.

Fasilitoit Scrumin mukaisia tapahtumia ja tuet tiimien toimintaa poistamalla esteitä tekemisen tieltä. Huolehdit tiimin toimivuudesta ja hyvästä ilmapiiristä. Pidät tuntosarvesi pystyssä ja tarkkailet tiimiläisten hyvinvointia sekä varmistat, että mahdollisiin ongelmiin tartutaan. Olet tarvittaessa valmis fasilitoimaan tiimin ulkopuolisia tapahtumia, esimerkiksi koko IT-organisaatiolle. Tärkeitä sidosryhmiä omien tiimiesi lisäksi ovat Verkkiksen kaksi muuta Scrum Masteria, Product Ownerit, Agile Program Lead Veli-Matti Heino sekä esihenkilönäsi toimiva Head of Software Development Juho Ahola.

Lisää Verkkiksen IT-tekemisestä pääset lukemaan täältä: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/it-roolit/.

Aluksi työkenttäsi on Vaahtokarkiksi kutsumamme isompi ohjelmistokehitystiimi, jonka vastuulla on toimitusketjuihin ja bisneslogiikkaan liittyvä ohjelmistokehitys. Myöhemmin tehtäväkenttäsi saattaa laajentua 2-3 tiimin työn ohjaamiseen. Yhdessä huolehdimme siitä, että sinulla on riittävästi aikaa osallistua jokaisen tiimin tarvittaviin tapahtumiin ja varmistaa tiimin toimivuus.

Miten onnistut Scrum Masterin roolissa?

Saatat olla etsimämme ammattilainen, mikäli tunnet Scrumin lainalaisuudet syvällisesti sekä mitä tapahtumia ja mekanismeja Scrumiin liittyy. Olet omaksunut jatkuvan parantamisen menetelmät ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Sinulla on vankka ymmärrys ketterän kehityksen mukaisista periaatteista ja hyvä tekninen ymmärrys ohjelmistokehityksestä. Tämän lisäksi toivoisimme osaamispaletistasi löytyvän:

– Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky asettua toisten asemaan
– Erinomaiset kommunikointi- ja konfliktinratkaisutaidot
– Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemustasi isoissa ohjelmistoyrityksistä työskentelystä Scrum Masterin tai muussa vastaavassa roolissa
– Hyvät sidosryhmätyöskentelytaidot
– Tarvittaessa jämäkkyyttä niin tiimin kuin sidosryhmien suuntaan. On ensisijaisen tärkeää, että jos yhteisistä toimintaperiaatteista poiketaan, Scrum Masterina koet velvollisuudeksesi puuttua asiaan.

Voit itse arvioida, sopiiko rooli sinulle tavoitteiden valossa. Ensimmäisen 6 kuukauden aikana, olet onnistunut, kun:

– Olet sinut uuden tiimisi/tiimiesi kanssa
– Uusi tiimisi/tiimit ovat sinut sinun kanssasi. Hyvä suhde tiimiläisiin on sinulle keskeinen asia ja teet systemaattisesti töitä sen ylläpitämiseksi.
– Olet jo ideoinut, ja ehkä jopa toteuttanutkin muutoksia tiimin tai sen sidosryhmien toimintatapoihin toiminnan kehittämiseksi
– Tiimi tai tiimit, sekä niiden sidosryhmät noudattavat ketterän ohjelmistokehityksen periaatteita.
– Olet tyytyväinen uuteen työpaikkaasi!

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan. Lue lisää Verkkiksestä työpaikkana: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/.

Jos kiinnostuit, toimi näin:

Mahtavaa, odotamme kuulevamme sinusta pian lisää! Lähetä hakemuksesi meille viimeistään to 30.11. mennessä täyttämällä hakemuslomake. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuskirjeesi ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana. Aloitustasi toivomme mahdollisimman pian.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Tehtävästä lisätietoja antaa Head of Software Development Juho Ahola juho.ahola@verkkokauppa.com.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun