Sales Manager hakupalvelulle

Yritys
Valu Digital Oy
Paikkakunta
Vapaavalintainen
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
28.2.2022

Sytytkö SaaS-pohjaisesta b-to-b -myyntityöstä ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta? Haluatko työskennellä uuden ja innostavan tuotteen parissa? Oletko innostunut teknologian tarjoamista mahdollisuuksista? Haluatko olla mukana tekemässä netistä hieman selkeämmän ja verkkosivustoista käytettävämpiä? Haluatko auttaa ihmistä netin syövereissä löytämään etsimänsä tiedon?

Mitä haemme?

Haemme tuotetiimiimme asiantuntijamyyjää, joka esittelee ja myy Valu Search -hakutuotettamme asiakkaille, joilla on laajasisältöisiä verkkosivustoja. Uudella tuotteellamme on tällä hetkellä asiakkaita Suomessa vajaat 100 organisaatiota: yrityksiä, oppilaitoksia, julkishallintoa, kaupunkeja, kuntia sekä järjestöjä. Määrä kasvaa jatkuvasti ja tuotteella on selkeä kysyntä.

Tuotekehityksessämme on valmisteilla myös samaan teknologiaan liittyvä uusi tuote, jolla on kotimaan lisäksi myös kansainvälistä markkinaa. Tämä voi tuoda työnkuvaasi pidemmän päälle myös kansainvälistä ulottuvuutta. Sinun tulisi pystyä kommunikoimaan suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englanniksi.

Aiempi kokemus digitaalisten palveluiden tai tuotteiden myynnistä on eduksi.

Mitä tarjoamme?

Työ on kokopäiväinen ja palkkausmallina hyvä pohjapalkka ja reilu provisio uusista asiakkaista.

Valun tekijät ovat Suomen huippua ja osaamista löytyy laidasta laitaan, joten tässä joukossa on huikeat mahdollisuudet oppia koko ajan lisää. Panostamme laatuun kaikessa toiminnassamme ja hommat pyritään aina hoitamaan viimeisen päälle eikä helpoimman kautta. Voit lukea lisää yhtiömme arvoista täältä.

Työskentelykulttuurimme on kokeileva, villejäkin ideoita saa heitellä eikä virheitä tarvitse piilotella. Työntekijämme ovat kuvanneet Valua joustavaksi ja ihmisläheiseksi työnantajaksi. Välitämme työntekijöistämme ja huolehdimme aktiivisesti työntekijöiden hyvinvoinnista. Työnteko on rentoa ja joustoa löytyy työskentelyaikojen ja -paikkojen suhteen.

Työpaikan sijainti: Jyväskylä / vapaavalintainen

Hakuaika: Täytämme tehtävän heti, kun sopiva ehdokas löytyy

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Hakeminen: Vapaaumuotoinen hakemus HR Manager taina.hamalainen@valu.fi

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Valu Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti