Projektipäällikkö, verkkosivut ja -kaupat

Yritys
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
24.1.2021

Sininen Härkä kasvaa kovaa vauhtia ja tällä kertaa haemme osaavaa projektipäällikköä johtamaan asiakkaidemme WordPress-verkkosivu- ja WooCommerce-verkkokauppaprojekteja osana asiantuntevaa ja rentoa tiimiä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tarkkasilmäinen koordinoija, joka innostuu päästessään työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Tuleva projektipäällikkömme hahmottaa suuret kokonaisuudet ja pitää pakan kasassa kovan paineenkin alla.

Työtehtävien pääpaino on verkkosivuprojekteissa, mutta työskentelet sujuvasti myös digimarkkinointimaailmassa. Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä sisäisiin prosesseihimme että asiakastyöhön. Tehtävässä onnistuminen vaatii ymmärrystä verkkosivukehityksen maailmasta, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta WordPress-projekteista.

Sinisellä Härällä tulet työskentelemään osana intohimoista ja energistä tehojengiä yhdessä suunnittelijoiden ja kehittäjien kanssa. Me arvostamme luovuutta, oma-aloitteisuutta ja kaupallista näkökulmaa – huonoja vitsejä ja tilannekomiikkaa unohtamatta!

Katso koko ilmoitus ja hae paikkaa täältä – jopa ilman CV:tä:
https://sininenharka.fi/rekry/projektipaallikko/

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Sininen Härkä Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti