Projektipäällikkö, verkkosivut ja -kaupat

Yritys
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
11.5.2022

Jaakko tässä moi,

olen Sinisen Härän verkkosivutiimin esihenkilö, ja meikäläisen tiimi kaipaisi nyt seuraavaa vahvistusta johtamaan meidän asiakkaiden WordPress-verkkosivu- ja WooCommerce-verkkokauppaprojekteja.

Isoa kuvaa tuijottelevan käsien heiluttelijan sijaan haluamme löytää porukkaamme tekijätyypin. Töitä riittää, ja proikkarin rooliin kuuluu paljon kommunikaatiota, muistuttelua, asioiden varmistelua sekä eteenpäin viemistä niin asiakkaan kuin meidän tiiminkin suuntaan. Tärkein tavoitteesi on, että projektit etenevät asiakkaiden tavoitteiden sekä meidän tiimin etujen mukaisesti – sen jälkeen voit keskittyä kehitystyöhön. Toisinpäin kuvio ei onnistu (tätä on jo kokeiltu, eikä toiminut).

Meidän projektit ovat jatkuvasti entistä vaativampia, ja siksi sinulta pitäisi löytyä kokemusta verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteista. Sinun ei tarvitse osata koodata tai rakentaa sivustoja, mutta jonkinlaista näkemystä toimivien verkkosivustojen suunnittelusta ja teknisen toteutuksen lainalaisuuksista on oltava, jotta voit kommunikoida sujuvasti sekä suunnittelijoiden että devaajien kanssa.

Meidän asiakkuudet käynnistyvät usein verkkosivu-uudistuksella ja jatkuvat sen jälkeen digimarkkinoinnin yhteistyöllä. Siksi olisi hyvä jos ymmärrät, mitä digimarkkinointi tarvitsee verkkosivuilta, jotta tuloksia saadaan aikaiseksi.

En kuitenkaan odota, että osaat kaiken heti. Tietyn perustason ohella etsin oikeaa asennetta, mindsettiä ja potentiaalia. Asioista voit aina sparrata meidän 5-henkisen verkkosivutiimin kanssa. Tärkeintä on, että ymmärrät, milloin tarvitset apua.

Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että meillä ei ole kaikki valmista. Sininen Härkä kasvaa jatkuvasti, ja tekemisen mallit muuttuvat ja muovaantuvat. Teemme paljon asioita todella hyvin, mutta kehittävääkin riittää. Jos ahdistut muutoksesta, tähän hommaan ei kannata lähteä. No Bullshit -asenne ohjaa meidän kaikkea tekemistä, ja sitä odotan myös sinulta.

Hae paikkaa parissa minuutissa

Jos tunsit innostusta tätä ilmoitusta lukiessasi, laita hakemuksesi tulemaan sivulla olevalla rekrybotilla! Kovien tekijöiden ei tarvitse ruinata työpaikkaa, siksi en pyydä sinulta CV:tä tai avointa hakemusta. Riittää, että vastaat botin kysymyksiin rehellisesti ja jätät yhteystietosi. Yksityiskohdat selviävät kyllä haastatteluissa. Toivottavasti innostut hakemaan meille töihin!

Hakuaika: 11.05.2022 saakka
Työ alkaa: Elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Sininen Härkä Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti