Projektipäällikkö, digitaaliset ratkaisut

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
22.3.2022

Helsingin Satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet niin merimatkailulle kuin rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.   Visionamme on olla maailman toimivin satama. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme.   Edessä on yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, 10 vuotta kestävä kehitysohjelma,  jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään.  www.portofhelsinki.fi

Haemme nyt työkaveriksemme

Digitaalisten ratkaisujen projektipäällikköä
rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa. Satama on uniikki työpaikka, jossa meri-, maa- ja raideliikenne kohtaavat. Helsingin Satamalla on edessään mielenkiintoinen ja yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään ja Länsisatamaa rakennetaan lähivuosien aikana. Työssäsi digitaalisten ratkaisujen projektipäällikkönä osallistut digitalisaatioprojektien valmisteluun, toimit yksittäisten projektien projektipäällikkönä ja avustat Helsingin sataman digitaalisen kehityksen toteutuksessa. Valmistelet hankkeiden raportoinnin ja annat tarvittaessa käyttäjätukea uusien järjestelmien käyttöönottovaiheessa järjestelmien käyttäjille. Osaamistaustastasi ja kokemuksestasi riippuen Sinulla on mahdollisuus päästä myös itse vetämään koko alaa edistäviä digitalisaatioprojekteja. Olet osa IT-tiimiä ja raportoit liiketoiminnan ICT-kehityspäällikölle.

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi insinööri, IT-ala), muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme myös näyttöä digitalisaatioprojektien menestyksekkäästä läpiviemisestä. Projektien valmistelu ja hallinta edellyttävät itsenäistä työotetta ja kykyä ottaa kokonaisvastuuta aihepiiristä. Osaamisen lisäksi meille on tärkeää asenne ja toivomme Sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kehittymään alan osaajana mielenkiintoisten hankkeiden parissa niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta meillä tehdään töitä monipaikkaisella mallilla hyvin joustavasti, joten tehtävää voi hoitaa etäämmältäkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan ICT:n kehityspäällikkö Jussi Malm puh 050 512 2851 (parhaiten tavoitettavissa 9–11.3. klo 9.00–10.00) sekä IT- päällikkö Esa Salonen (IT asiat) puh 050 413 0395 (parhaiten tavoitettavissa 9–11.3. klo 8.00–9.00). Odotamme innolla hakemustasi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 22.3.2022 mennessä.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa

Jätä kommentti