Projektipäällikkö digiprojekteihin

Yritys
Karhu Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
22.5.2022

Haluatko johtaa kiinnostavia digiprojekteja? Tuntuuko mukavalta ajatukselta tehdä töitä osana asiantuntevaa ja sympaattista tiimiä? Toivotamme tervetulleeksi aikaansaavan ja innostuneen projektipäällikön toimistollemme Helsingin keskustaan. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo jonkin verran kokemusta kerännyt. Työ on vakituinen ja täysipäiväinen.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat
-asiakkaidemme pitäminen onnellisena
-verkkosivustojen ja –palveluiden tuotannon johtaminen kehittäjiemme kanssa
-asiakkaan toiveiden yhteensovittaminen tekniikan ja tuotannollisten realiteettien kanssa
-aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin projektien aikana ja niiden jälkeen
-asiakastapaamiset ja asiakkaiden kouluttaminen
-resursointi, aikataulutus ja projektin hyvinvoinnin seuranta
-projektien kannattavuuden varmistaminen
-projektien määrittelyyn osallistuminen
-tarjousten tekeminen nykyisille asiakkaillemme

Nämä hallitsemalla pääset vikkelästi vauhtiin
-ystävällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys
-omatoiminen organisointikyky
-kyky ja halu oppia uutta
-laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen
-kiinnostus ja myönteisyys teknologiaa kohtaan
-määrätietoinen asenne työhön
-ulospäinsuuntautuneisuus
-tarkkuus ja huolellisuus, mutta myös soveltamiskyky
-hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi

Erityisesti meitä sykähdyttää
-aiempi kokemus digiprojektien vetämisestä
-verkkosivuihin liittyvän perustekniikan ymmärtäminen ja kokemus niiden päivittämisestä
-kokemus SEO:n tai SEM:in parista

6 kuukauden kuluttua
-Olet vetänyt 2-3 ensimmäistä verkkosivustoprojektia osana tiimiämme, kokeneen asiantuntijan tuella
-Olet työstänyt pienempiä kehitysprojekteja 3-5 asiakkaamme kanssa
-Olet tarjonnut kollegoillesi omenapiirakkaa

12 kuukauden kuluttua
-Olet vetänyt 4-7 verkkosivustoprojektia osana tiimiämme
-Olet tehnyt töitä siinä määrin monen asiakkaamme kanssa, ettet enää ole varma lukumäärästä
-Olet saavuttanut merkittäviä voittoja matopelissä

Toivomme että olet palveluhenkinen moniosaaja, jolle digitaalisuus on arkipäivää. Seuraat digitaalisen maailman kehitystä ja suhtaudut innostuneesti uusiin asioihin. Saat asiakkaamme rakastumaan itseesi myönteisellä ja innostuneella asenteella ja tinkimättömällä tekemisen meiningillä. Vuorovaikutus asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa on sinulle luontevaa – sekä puhelimitse, sähköpostitse että henkilökohtaisesti.

Olet ripeä tekemään töitä ja teet asiat kerralla oikein. Kiireiset aikataulut ja matkan varrella muuttuvat vaatimukset eivät saa sinua hermostumaan. Sinulla on rohkeus hypätä tuntemattomaan ja ottaa vastuuta myös asioista, jotka eivät ole ennalta tuttuja. Toimit 6-8 henkilön tiimissä, jossa on myös toinen projektipäällikkö lähellä ja apuna.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa. Tyypillinen yhteyshenkilömme on kovan luokan markkinointi- tai viestintäasiantuntija. Mukana on Suomen tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa (vaikka soittolistaltamme löytyykin hyvin epäilyttäviä kappaleita). Neljänkymmenen ihmisen yhteisömme on useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Tavalliseen aikaan työt tehdään meillä työaikana eikä töitä viedä kotiin. Etätöitä voit tehdä joustavasti työtilanteesi mukaan. Työehdot ovat kohdallaan ja asioista sovitaan joustavasti. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja liikunta- sekä kulttuuriedut.

Viihtyisä työympäristömme sijaitsee Bulevardilla, Aleksanterin teatteria vastapäätä. Toimistollamme tuoksuu säännöllisesti tuore leipä. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löydyttyä, mutta lähetäthän hakemuksen viimeistään 22.5.2022. Tervetuloa joukkoon!

Karhu Helsinki on kaupungin sympaattisin digitoimisto. Olemme rakentaneet suomalaisten yritysten digitaalista liiketoimintaa vuodesta 1996. Teemme verkkosivustoja ja digitaalista markkinointia, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja alentavat kuluja. Työskentelemme avoimen lähdekoodin tuotteilla, joista tärkeimpinä työvälineinämme ovat Drupal ja WordPress.

Osa tuloksestamme lahjoitetaan WWF:n työhön jääkarhun ja arktisten alueiden suojelemiseksi. Olemme yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä (Suomen Asiakastieto Oy) jo yli 10 vuoden ajalta.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Karhu Helsinki Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti