Projektipäällikkö

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
31.5.2022

Kiinnostaako työskentely tunnettujen brändien parissa? Haluatko ohjata digitaalisia projekteja menestyksekkäästi lähdöstä maaliin?

Haemme digitiimiimme innostuneella asenteella ja määrätietoisella työotteella varustettua huipputyyppiä. Projektipäällikkönä olet tiivis osa asiakkuustiimiä, jossa sinun vastuullasi on osaltaan projektien resurssointi, aikataulutus, budjetointi sekä yhteydenpito asiakkaan ja oman tiimimme kesken.

Toivomme, että sinulla on kokemusta digitaalisista markkinointiviestinnän projekteista ja olet näyttänyt aiemmissa tehtävissäsi, että pystyt hallitsemaan laajempia kokonaisuuksia. Sovit hienosti digitiimiimme, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja langat pysyvät käsissäsi tiukassakin aikataulussa. Kokemus verkkosivustoista ja niiden läpiviennistä on plussaa.

Projektipäällikkönä tehtävässä pääset työskentelemään sosiaalisen median, verkkosivustojen ja monipuolisten digitaalisten markkinoinnin projektien suunnittelun ja tuotannon parissa.

Odotamme hakijalta

– Kokemusta digiprojektien läpiviennistä
– Ihmisläheistä työotetta, jossa fokus on asiakaskokemuksessa
– Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito ohjata tiimin toimintaa
– Kokemusta verkkosivustojen suunnittelu- ja kehittämisprojekteista
– Tunnet somekanavien ja digitaalisten mainosalustojen vaatimukset
– Olet kiinnostunut markkinointiviestinnästä
– Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös osana asiakkuustiimiä
– Osaat toimia järjestelmällisesti ja hallitset ajankäyttöäsi. Tiedät myös, että ajoittain työt sisältävät rutiininomaisia tehtäviä.

Tarjoamme sinulle

– Vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen
– Loistavat työkaverit. Töitä on mukava tehdä hyvien tyyppien kanssa.
– Mielenkiintoiset asiakkuudet, joissa pääsee kehittymään ja haastamaan itseään
– Modernit työtilat Helsingin Punavuoressa
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti ja osaltaan auttaa meitä kehittymään asiakkaidemme kanssa
– Vastuun kehittää ja yllättää asiakkaamme myönteisesti

Täytämme paikat heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektipäälikkö”. Lisätietoa rekrytoinnista Kimmo Rantala (p. 0408430481, kimmo.rantala@barabra.fi).

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat myös Barabran lisäksi perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä reilut 50 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2021 oli hieman yli 5 miljoonaa euroa.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Barabra Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti