Projektipäällikkö

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
3.4.2022

Projektipäällikkö (Team Lead)

Unelmiemme projektipäällikkö ja tiiminvetäjä

”Langat pysyy käsissä, tulee toimeen kaikkien jännien creativetyyppien kanssa, myyntitykki, loistava asiakkaiden kanssa…” Hyvää proikkaria voi kuvailla monella tavalla. Mutta millainen olisi paprujen unelmaproikkari? Entäpä proikkarien unelmatiiminvetäjä?

Aloitetaan perusjutuista: etsimme toimistomaailmaa nähnyttä, kokenutta projektipäällikköä auttamaan työtehtävien organisoinnissa. Nyt hakemamme projektipäällikkö toimii myös projektipäälliköiden tiiminvetäjänä.

Toivomme, että olet palveluhenkinen ammattilainen, joka pitää asiakkaat, tiimiläiset sekä muut kollegat onnellisina. Projektien menestyksekäs läpivienti on sinulle arkipäivää ja tunnet viimeisimmät menetelmät ja työkalut. Ymmärrät kuitenkin, ettei paraskaan työkalu ole avain onneen ilman yhteisiä käytäntöjä ja rakenteita. Siksipä toimenkuvaasi kuuluu projektien johtoon liittyvien perusasioiden lisäksi projektinhallintamenetelmien ja sisäisten käytäntöjen kehitys ja jalkauttaminen, ja otat näistä vetovastuun tiimissä.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta digimarkkinointitoimistojen maailmasta ja olet vetänyt verkkosivuprojekteja alusta loppuun. Sinulla on hyvä olla myös aiempaa kokemusta tiimin vetämisestä.

”Koen proikkarina olon sopivana soppana strategista ajattelukykyä, ihmisläheisyyttä ja ongelmanratkaisua. Pitkälle ei pötki myöskään ilman monipuolisia kommunikaatiotaitoja, sillä kaikki lähtee oikeastaan siitä, että kuuntelee, ymmärtää ja viestii eteenpäin – niin asiakkaiden, tiiminjäsenten kuin kollegoiden kanssa.” Satu, projektipäällikkö, tuleva työkaverisi.

Olennaista on, että olet avoin uudelle, haluat kehittyä ja pidät ihmisistä – ja välität sen niin omille tekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Projektipäällikkönä osaat purkaa asiakkaiden epämääräisetkin toivetilat selkeiksi projekteiksi ja yksittäisiksi työtehtäviksi. Tunnistat myös lisäkehitystarpeet sekä asiakkaan että toimiston puolella ja tarjoat näihin proaktiivisesti ratkaisuehdotuksia. Myynti, varsinkin olemassa oleville asiakkaille, ei myöskään tuota sinulle vaikeuksia. Projektisi ovat sekä kannattavia että laadukkaita.

Tiiminvetäjänä ohjaat tiimin arkea, sparraat ja tuet tiimiläisiä sekä kehität tiimin toimintaa yhdessä heidän kanssaan. Tiimiisi kuuluu osaavia, itsenäisiä projektipäälliköitä, joita sitoo toisiinsa alati parempien projektien läpivientiin tähtäävä tiivis yhteistyö.

Puhut niin koodaria kuin luovaa sisältöäkin ja nautit rautaisten ammattilaisten kanssa töiden tekemisestä ja ideoiden sparrailusta. Tunnet digimarkkinoinnin kommervenkit – inbound, HubSpot, markkinoinnin automaatio, sisältötekeminen ja some kuuluvat sanavarastoosi ja työkalupakkiisi.

Paper Planesillä pääset viemään läpi mielenkiintoisia projekteja inspiroivassa työympäristössä ja käyttämään osaamistasi projektinhallinnan kehittämiseen. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä tehdä toimenkuvastasi omannäköisesi – ratkaisujasi ei kyseenalaisteta, kunhan ne ovat hyvin perusteltuja. Haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet ja omalla persoonallasi autat meitä kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide, on kuitenkin kysyä Tuulilta (+358 45 2300 853).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä indikaatio kiinnostuksestasi (esim. linkki LinkedIn-profiilin ja/tai portfolioon) 3.4.2022 mennessä Tuuli Taloselle sähköpostitse osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi.

Hakemus kannattaa laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Paper Planes Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti