Projektipäällikkö

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Karhu Helsinki

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Viim. hakupäivä: 10.4.2022

Haluatko johtaa kiinnostavia digiprojekteja? Tuntuuko mukavalta ajatukselta tehdä töitä osana asiantuntevaa ja sympaattista tiimiä? Toivotamme tervetulleeksi aikaansaavan ja innostuneen projektipäällikön toimistollemme Helsingin keskustaan. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo jonkin verran kokemusta kerännyt. Tarjoamme alkuvaiheessa määräaikaisen työsuhteen vuoden 2022 loppuun. Tavoitteena on tarjota tämän jälkeen vakituinen työ.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat
-asiakkaidemme pitäminen onnellisena
-verkkosivustojen ja –palveluiden tuotannon johtaminen kehittäjiemme kanssa
-asiakkaan toiveiden yhteensovittaminen tekniikan ja tuotannollisten realiteettien kanssa
-aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin projektien aikana ja niiden jälkeen
-asiakastapaamiset ja asiakkaiden kouluttaminen
-resursointi, aikataulutus ja projektin hyvinvoinnin seuranta
-projektien kannattavuuden varmistaminen
-projektien määrittelyyn osallistuminen
-tarjousten tekeminen nykyisille asiakkaillemme

6 kuukauden kuluttua
-Olet vetänyt 2-3 ensimmäistä verkkosivustoprojektia osana tiimiämme, kokeneen asiantuntijan tuella
-Olet työstänyt pienempiä kehitysprojekteja 3-5 asiakkaamme kanssa
-Olet tarjonnut kollegoillesi omenapiirakkaa

12 kuukauden kuluttua
-Olet vetänyt 4-7 verkkosivustoprojektia osana tiimiämme
-Olet tehnyt töitä siinä määrin monen asiakkaamme kanssa, ettet enää ole varma lukumäärästä
-Olet saavuttanut merkittäviä voittoja matopelissä

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa. Tyypillinen yhteyshenkilömme on kovan luokan markkinointi- tai viestintäasiantuntija. Mukana on Suomen tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa (vaikka soittolistaltamme löytyykin hyvin epäilyttäviä kappaleita). Neljänkymmenen ihmisen yhteisömme on useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Tavalliseen aikaan työt tehdään meillä työaikana eikä töitä viedä kotiin. Etätöitä voit tehdä joustavasti työtilanteesi mukaan. Työehdot ovat kohdallaan ja asioista sovitaan joustavasti. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja liikunta- sekä kulttuuriedut.

Viihtyisä työympäristömme sijaitsee Bulevardilla, Aleksanterin teatteria vastapäätä. Toimistollamme tuoksuu säännöllisesti tuore leipä. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Tutustu lisää ja laita viesti, jos kuulostamme houkuttelevalta! Tervetuloa joukkoon!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun